Eten bediening,al in orde...
Eten bediening,al in orde
De service was heel traag, kwam niet vragen of we drinken moesten hebben. We hadden gereserveerd om binnen te zitten wegens een 80plussers en een baby. We kwamen toe en we zaten buiten (+30°). Als we zelf drinken vroegen dan kwam dit pas na 30 minuten. Vragen bij het eten ook niet of we nog iets moesten drinken. We vragen 2 flessen water en kregen er dan uiteindelijk maar 1. Ook geen kaart gekregen voor het kiezen van een apperitief. Ook geen kaart voor het hoofdmenu. Over het eten kunnen we niets zeggen, dit was in orde. Maar de slechte service zette de sfeer op een laag pitje.
Vriendelijke bediening, verzorgde gerechten ! Top
Bediening liep niet zo goed ,waarschijnlijk door de drukte en zo kwam het eten aan tafel in fasen en op de koffie hebben we ook mogen wachten tot we zelf een seintje gaven.
Zeer lange wachttijden. De bediening is ondermaats. Wij waren met 3 personen. 2 personen bestelden ijs als dessert. De derde persoon Irish Coffee. De ijsjes kwamen en de Irish Coffee niet. Nadat we het gevraagd hadden, kreeg de derde persoon na 10 minuten pas de Irish Coffee. De ijsjes waren dan uiteraard al op. Het eten is zeer lekker, doch minimale portie frieten voor 3 personen. Wanneer je dan bijvraagt, krijg je plots een reuze kom frieten extra. De extra frieten komen echter pas na een kwartier, als het vlees en de saus dan al koud zijn. Ons zien ze niet meer terug.
Een vriendelijk ontvangst, het eten zeer lekker en mooi verzorgd!! We gaan zeker terug
Eten was super lekker.....het enige min punt dat de uitbater niet echt vriendelijk was..... had zijn dag niet zeker
We waren op fietsweekend in een vakantiehuis in de straat en kwamen toevallig langs. We hebben zonder weten online gereserveerd en het was enorm meegevallen. Supergezellig vertoeven, vriendelijk personeel en heel lekker van eten!We komen zeker nog terug. An
lekker eten enkel de opname van binnen komen en onze eerste drank meer dan een half uur