Avis pour 't Brigandje

374 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.2
374 avis
date score
Rudy
Avis du: 21/10/2019
Rudy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten was heel lekker, de bediening was...

Het eten was heel lekker, de bediening was goed en heel vriendelijk personeel. Het was gezellig druk en daardoor moesten we toch een beetje langer wachten op ons drinken maar we hadden tijd. Wat ik een beetje jammer vond, was dat de afwas naast onze tafel werd gestapeld.

Kathleen
Avis du: 21/10/2019
Kathleen recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Heel vriendelijke vlotte bediening. Faire prijs...

Heel vriendelijke vlotte bediening. Faire prijs voor lekker eten.

Corinne
Avis du: 19/10/2019
Corinne recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Was kerker. Ik had wel aangegeven dat er iemand...

Was kerker. Ik had wel aangegeven dat er iemand van het gezelschap jarig was maar zelfs bij het dessert dat wij besteld hebben werd niets mee gedaan. Dat vond ik jammer

Davy
Avis du: 16/10/2019
Davy recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Alles was in orde en naar wens....

Alles was in orde en naar wens.

manuel
Avis du: 13/10/2019
manuel recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Heel lekker eten,vlotte en lieve bediening,geze...

Heel lekker eten,vlotte en lieve bediening,gezellige sfeer

Jo
Avis du: 13/10/2019
Jo recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants

De aperitief smaakte naar suikerwater om een...

De aperitief smaakte naar suikerwater om een of andere reden. En ons vlees en vis waren zo goed als op toen er uiteindelijk iemand met de frieten kwam , en die frieten waren vooral hard . Wij zijn daar vroeger veel geweest en dan was alles dik in orde , jammer dat dat nu het geval niet meer is.

Martine
Avis du: 07/10/2019
Martine recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

het eten was zeer lekker en verzorgd. goede...

het eten was zeer lekker en verzorgd. goede bediening en een gezellige sfeer, zeker voor herhaling vatbaar.

Guy
Avis du: 07/10/2019
Guy recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Geachte wij waren heel te vreden aan julie...

Geachte wij waren heel te vreden aan julie restaurant bediening was perfect en het eten was weer eens uitstekend zoals altijd . Daarom hebben wij besloten om mijn 60 ste verjaardag bij jullie te doen. groetjes Guy Moreels

Jill
Avis du: 06/10/2019
Jill recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Altijd dik in orde !!...

Altijd dik in orde !!

Bart
Avis du: 05/10/2019
Bart recommande ce restaurant pour: Couples

lekker hammetje gegeten, was er nog een mostard...

lekker hammetje gegeten, was er nog een mostardsaus bijgeweest dan had dit een extra ster opgeleverd.

date score
×

Devenez membre de Resto.be

Plus de 385 000 personnes sont inscrites sur Resto.be !

Rejoignez notre communauté et profitez de nombreux avantages en tant que membre Resto.be :

Recevez des offres promotionnelles personnalisées
Gérez vos propres listes (wishlist, Favoris, J’ai visité, …), vos réservations en ligne, vos avis, vos informations personnelles
Accédez aux réservations en avant-première pour certains de nos événements incontournables tels que les RestoDays

Inscrivez-vous avec votre compte Facebook

Recommandé

Le moyen le plus facile de vous connecter à Resto.be

ou

Remplissez les informations ci-dessous