Cuisine
Budget
Jours de fermeture
Lundi
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.0 Basé sur 6 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
6 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Linda
Avis du: inconnu
Linda recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Enfants, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Altijd even welkom !

Verbaast van sommigen reacties die ik hier lees. Al jaren ons restaurant als we in de stad zijn en de avond willen afsluiten met lekker tafelen aan betaalbare prijzen. De baas altijd even vriendelijk en zelf aan het fornuis, heek belangrijk vinden wij. Is ook steeds te vinden voor een praatje en de pasta van het huis is voor ons kids de max. De papa altijd een goed gebakken biefstuk en ik al eens goesting in pizza zonder dat de anderen dit hoeven mee te eten, keuze dus genoeg. Een restaurant in de Muntstraat waar het leuk vertoeven is.

Arno
Avis du: inconnu

1,5h wachten, foute gerechten, slechte bediening

Hoewel het eten OK is, was de bediening compleet waardeloos. De baas kiest bespaart op personeel, waardoor alles in het honderd liep, mensen meer dan een uur moesten wachten op hun eten, wat dan soms gewoon fout was. Ipv toe te geven schuift ie de schuld naar de serveersters, die hij zelf wel heeft aangenomen. Hier kom ik niet meer

placeholder
Ton
Avis du: inconnu
Ton recommande ce restaurant pour: Gastronomie, Rapport qualité/prix

Ruzie met de baas

Het eten was prima, het meisje dat bediende zeer vriendelijk. Maar helaas werd de baas heel boos en begon hij tegen me uit te vallen toen ik er correct op wees dat ze adverteerden met een aantal suggesties die een euro goedkoper waren dan op hun kaart. Hij briesde naar buiten, luid verkondigend dat voor aan straat de goede prijzen te vinden waren. Het spijt me, maar ik ga pas een gerecht kiezen als ik de kaart heb en ik maak gebruik van suggesties die me gedaan worden, in de veronderstelling dat daar geen misleidende prijzen bij vermeld worden. Hij paste vervolgens heel boos de prijs op de ruit aan. Het was een leuke dag Leuven, die we gepast wilden afsluiten,maar op deze manier gingen we met een reusachtige kater naar huis. De bediende verontschuldigde zich meermalen bij ons, maar zij was ook al de huis volgescholden toen er iets mis was gegaan met een dienblad.

Gunther
Avis du: inconnu

Uitstekende plek om te eten. Gelegen in de...

Uitstekende plek om te eten. Gelegen in de Muntstraat, maar toch lekker rustig. Leuke afgeschermde binnenplaats waar men lekker lang kan genieten van de zon. Heel vriendelijke bediening en heerlijk gegeten. Eigenlijk geen echte minpunten. Gewoon lekker en goed. Hier komen we zeker nog eens terug. De porties zijn trouwens ook vrij groot. En de Amaretto (of iets anders) achteraf is niet te versmaden.

Christine
Avis du: inconnu

Heel lekker gegeten, presentatie van de gerecht...

Heel lekker gegeten, presentatie van de gerechten is verzorgd, beleefde bediening, aangename rustige achtergrondmuziek

placeholder
martine
Avis du: inconnu

zeer lekker gegeten, prima bediening, mooi...

zeer lekker gegeten, prima bediening, mooi tuin terras. De pasta was heerlijk en de borden van de andere mensen die wij zagen opdienen , leken geweldig lekker en verzorgd. Een aanrader, een beetje verdoken maar het ontdekken waard.

Tous les avis de ce restaurant