Leuk restaurant zeker als je van vlees houdt...
Leuk restaurant zeker als je van vlees houdt een must. Ik ben mij ervan bewust dat gedempt licht een fijne sfeer oproept maar zou het toch fijn vinden als ik nog kan zien wat er op mijn bord ligt.
Ontzettend gezellige setting - superlekker eten - vriendelijke bediening. Kortom een topavond gehad. Prijzig, dat wel, maar we sparen alvast voor een volgende keer.
Dit is een uniek topklasse grill restaurant. Maar puntjes voor verbetering. Tafel is mooi en gezellig aangekleed maar redelijk klein voor 2 personen. Bordje vanalles was top, maar het vlees een beetje aan de lauwe kant. Patatjes mochten ook wat heter zijn. Carnivore BBQ delight idem dito. Mooi aanbod maar koud vlees. Sommige stukken waren ook redelijk verbrand. Voor ons grilliefhebbers ok, maar laat dit toch even weten bij bestelling. Dessert panna cotta en crème brulee waren perfect. Je kan de mensen aanraden om te kiezen voor voorgerecht of dessert, want beide is eigenlijk te veel. Whiskey flight is top. Personeel heel vriendelijk, maar een woordje uitleg bij het brengen van de gerechten zou een mooie extra zijn. Onze rekening voor 2 personen was 266eur. Het zou echt top zijn moesten jullie hierin een kleine tegemoetkoming doen door bvb iets niet aan te rekenen of een klein extra digestief aan te bieden. We komen nog terug.
Fijne en vriendelijke bediening , lekker eten en gezellige setting
Het eten was niet vers en veel te duur voor wat we kregen. Daarnaast was de bediening niet vriendelijk
Zéér toffe zaak. Van bij de ontvangst tot het buiten gaan alles perfect. Een 10+ voor het personeel
- normaal altijd wel tevreden maar vlees was nu zeer vettig - bediening was zeer traag ondanks niet druk, geen dessert meer genomen omdat 30 minuten wachten eer je iets kan vragen te lang is. Hadden geen drank of niets meer