Cuisine
Budget
€€€
Jours de fermeture
Dimanche soir - Lundi - Mardi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.9 Basé sur 10 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
10 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Paul
Avis du: inconnu

Schitterend restaurant met zeer verzorgde keuke...

Schitterend restaurant met zeer verzorgde keuken en uitermate lekkere schotels. De eigenaar in de keuken. Zeer vlotte, discrete en goede bediening door zijn echtgenote. Prachtige wijnkelder met aangename prijsberekening. Een aanrader.

placeholder
Michel
Avis du: inconnu

Trés agréable accueil, Madame en salle et...

Trés agréable accueil, Madame en salle et Monsieur en cuisine , petit lunch bien équilibré se composant de 3 plats avec ou sans vins, ceci a un prix bien agréable. Très beau jardin où on peut déjeuner à l'ombre. Belle carte des vins indiquant le coefficient (marge)

linda
Avis du: inconnu

Heel gezellig huiskamerrestaurant en toch ruimt...

Heel gezellig huiskamerrestaurant en toch ruimte genoeg tussen de tafels. De ontvangst is zeer vriendelijk met aparte apertiefruimte.Het eten was zeer lekker met aangepaste wijnen die perfect aanvulden en regelmatig bijgevuld worden.Nadien kwam de chef nog eens aan alle tafels vragen of alles naar wens was, een restaurant waar we nog graag naar terug zullen keren.

Davy
Avis du: inconnu

Zeer knappe omkadering, mooie gastronomische...

Zeer knappe omkadering, mooie gastronomische 6-gangen wildmenu. Prachtige begeleidende wijnen al vond ik de Côte-du-Rhône bij het hoofdgerecht zeer gewaagd. Zeer goede bediening. Zeer knappe nieuw aangelegde wijnkelder!

Herman
Avis du: inconnu

Uitstekend gegeten. Originele en fijne gerechte...

Uitstekend gegeten. Originele en fijne gerechten. Een mooi en gezellijg kader en een ongedwongen, vriendelijke bediening.

yves
Avis du: inconnu

Wij kozen voor de wildmenu met aangepaste wijne...

Wij kozen voor de wildmenu met aangepaste wijnen. De wildmenu was verrassend lekker. De aangepaste wijnen waren echter niet van hetzelfde niveau. De bediening was koel maar correct.

Arno
Avis du: inconnu

Op een doordeweekse dag "even" eten bij 't...

Op een doordeweekse dag "even" eten bij 't Vensterke. Zeer verrassende, maar zeer geslaagde combinaties in een rustige setting en een vriendelijke bediening. De gerechten zijn verzorgd en soms gewaagd, maar dat maakt het een fijne ervaring voor de smaakpapillen. De garnaaltjes met vanille waren super! Het "even" werden ruim 5 uur door een gezellig praatje met de gastvrouw en heer. Kortom: een absolute aanrader.

Ellen
Avis du: inconnu

Door de vele goede commentaren op Resto moesten...

Door de vele goede commentaren op Resto moesten we zelf ook op ontdekking en we kozen voor het gastronomisch wildmenu. De gerechten waren 1 voor 1 zeer verrassend en superlekker. Zeer subtiele aanvullingen zoals peper en grof zout bij de everzwijnterrine zorgden voor culinaire hoogstandjes. Ook de zuurkool bij fazant veel zeer goed in de smaak. Zeer vriendelijke ontvangst en bediening. Wij komen zeker terug.

diane
Avis du: inconnu

Mooi, origineel en aangenaam kader. We gingen...

Mooi, origineel en aangenaam kader. We gingen er nog eens terug met een groep van 10 personen en het is ons meer dan bevallen. Een aanrader ! En redelijk in de portemonnee.

Michaël
Avis du: inconnu

In het centrum van Malderen (deelgemeente van...

In het centrum van Malderen (deelgemeente van Londerzeel) vind je 't Vensterke, in een langs buiten traditioneel ogend gerestaureerd herenhuis. Het interieur en vooral de kaart zijn dan weer alles behalve traditioneel: een fijne mélange van klassieke ingrediënten met smaakvolle moderne accenten. Verder kon de rookvrije eetomgeving zeker op onze goedkeuing rekenen, en bleef het geheel toch betaalbaar.

Tous les avis de ce restaurant