Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Lundi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.7 Basé sur 4 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
4 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
elias
Avis du: inconnu
elias recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

SUPER!

Super gezellige zaak, supervriendelijke bediening en superlekker eten!

Piere
Avis du: inconnu

Den Eik

Ik kom hier nu al een hele tijd regelmatig over de vloer. Wat ik zo leuk vind aan deze zaak is dat ik mij altijd heel welkom voel. Ik heb hier mijn jubileum gegeven en alles was dik in orde. Maar ook als ik enkel iets ga drinken. DAT is hun grote troef denk ik. Het zijn allemaal warme mensen daar én ze hebben ook nog eens lekker eten.

Kurt
Avis du: inconnu

Wij komen regelmatig in deze stijlvolle brasser...

Wij komen regelmatig in deze stijlvolle brasserie. Vooral omdat de bediening vlot en zéér vriendelijk is! De gerechten zijn lekker en vers. Je gaat er nooit met honger naar huis want de porties zijn meer dan voldoende. Ook de suggesties veranderen regelmatig en de prijzen zijn zeker niet te duur. Het commentaar van Willy uit Tessenderlo vinden wij dan ook niet terecht. Als je een hapje bij je aperitief wilt, moet je naar een sterrenrestaurant gaan en daar natuurlijk ook meer voor willen betalen. Ons gaan ze daar nog zeker terugzien!!

Willy
Avis du: inconnu

Aperitief Kir: niet slecht maar iets te zoet...

Aperitief Kir: niet slecht maar iets te zoet (geen hapje). Hoofdschotel: Kalfszwezerik (zonder meer lekker) Nagerecht: schotel van de chef = stelde niets voor; de eenbes was bijna rot. Erbarmelijke service, wat een chaos en onkunde (normaal 3/10). Sfeer alles behalve aangenaam. Niet voor herhaling vatbaar.

Tous les avis de ce restaurant