placeholder
Cuisine
Belge 
Budget
Jours de fermeture
Taverne: Fermé Lundi<br><br> Restaurant: Fermé Samedi midi, Dimanche et Lundi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
6.9 Basé sur 5 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
5 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Koen
Avis du: inconnu

bedroevend !

Een prachtige locatie met een mooie speeltuin. kindvriendelijk en een vriendelijke bediening. Over het eten moet ik me jammer genoeg minder lovend uitlaten. *Entrecôte à 32 euro: Enkele stukken droog gebakken vlees dat eerder aan een combinatie van stoof- en soepvlees deed denken,(volgens de vriendelijke kelner werd het vet eraf gesneden omdat de klanten dit niet lusten?)een pover slaatje en een pepersaus die letterlijk stijfstond van het zetmeel. (ik kon het pannetje ondersteboven houden.) *Filet pure à 29 euro: minder droog gebakken maar het vlees was bijna wit en volledig smakloos.. Blijkbaar eerder van een soort Belgisch wit rundsvlees dan van een wit-blauw. Béarnaisesaus minder dik dan de peper maar ook recht uit het pakje. * Slaatje met garnalen: zoals het woord het zegt : Een kom met sla en garnalen. Geen olie, dressing, kruiden. Totaal niet afgewerkt. * en als zelf de kinderen klagen dat het roomijs als dessert vooral hel zoet is niet echt naar roomijs maakt, dan weet je het wel. De volgende keer dat ik 40 euro per persoon uitgeef voor een familie-uitstap ga ik naar Walibi. Daar is de speeltuin toch net iets groter en de kwaliteit van het eten navenant. Alleen weet ik het hier wel op voorhand.

Pieter
Avis du: inconnu

Teleurgesteld.

Zopas terug van een kleine gezinsuitstap naar 't pachtgoedhof. We waren om 18h aangekomen. Om 19h33 kregen we pas ons eten. We hadden nochtans beiden een suggestie genomen zodat we met onze jonge kindjes (6 maand en 2 jaar) vrij snel terug konden zijn. De drank was er heel snel, maar na 10 minuten stonden we droog en kregen we niets extra meer aangeboden (voor de hele avond). Het was nochtans niet druk, de zaak zat halfvol. Na een uur en half wachten was onze jongste van 2 opgedraaid van de honger. Vervolgens in een kwartier alles binnengesmikkeld om er buiten te zijn. Over het eten: mijn mosselen waren lekker. De eend was taai en onvoldoende gebakken. Met 2 man niet zot gedaan (gezien ze niet eens drank kwamen bijbestellen of dessert suggereren) en 60 EUR betaald. Al veel lekkerder gegeten voor dat bedrag. De bediening was vriendelijk, maar het was blijkbaar foutgelopen in de keuken. Jammer dat ze dit niet goed opgelost hebben met vb. een wachtbordje of zelfs maar een sneetje brood. De communicatie liet duidelijk te wensen over. Conclusie: teleurgesteld en 23 eur voor taaie eend met microgolfsaus en koude frieten is teveel.

Tom
Avis du: inconnu

leuk gezellig en ontspannend

ik ben hier in de zomer eens komen eten en het niet te duur wilde maken de menukaart is niet op en top uitgebreid ,maar je krijgt wel voldoende op je bord het is er zeer gezellig en rustig , want het ligt een beetje achterin en het is ook nog plezant voor de kinderen er is een speeltuintje buiten en ook binnen is er iets voorzien waar kinderen zich bezig met kunnen houden in de zomer kan je zelf de dieren daar gaan bewonderen echt iets als je zegt , ik wil er even tussenuit en het moet niet duur zijn en het extraatje hier is de gelegenheid voor de kinderen tot volgende keer :) Groeten

Edwin
Avis du: inconnu

Dit is zeker iets om met de kinderen naar toe...

Dit is zeker iets om met de kinderen naar toe te gaan, grote buitenspeeltuin, groot speelschip binnen, plus speeltuin voor de allerkleinsten, kleine kinderboerderij, en een ritje met de huifkar is af en toe mogelijk. Plus dat de prijs kwaliteit verhouding goed is.

Wim
Avis du: inconnu

Aanrader ! Gezellige hoeve die prachtig is...

Aanrader ! Gezellige hoeve die prachtig is omgebouwd tot een brasserie met een prachtige speeltuin. Het aparte zaaltje is een aanrader voor een bescheiden feestje van ong 20 man. Bediening zéér vriendelijk.

Tous les avis de ce restaurant