Dorpsplein 7 3071 ERPS-KWERPS
Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Dimanche soir - Lundi - Mercredi soir
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.9 Basé sur 5 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
5 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Michel
Michel recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Excellent

Nous y avons très bien mangé. Menu gastronomique + vins appropriés. Tout était de très bon à excellent. Service professionnel et agréable. Évidemment cela a un prix, mais si vous préférez manger une fois très bien plutôt que 2 ou 3 fois moyennement bien, l'endroit est sûrement à recommander.

Maerten-Gats

Als hoogzwangere met familie van een menu genot...

Als hoogzwangere met familie van een menu genoten. H E E R L I J K gegeten! Warm familiaal ontvangst, manifique kader, sfeervolle openhaard in de orangerie waar we vooraf van een uitgebreid aperiteif en fijne hapjes hebben genoten! De service uiterst gedienstig, vriendelijk en discreet. De kok weet zijn Kaliteitsproducten in een culinaire kunstwerk om te toveren. Een streling zowel voor het oog als voor de mond. Zeer netjes onderhouden toiletten. Een echte aanrader!

Filip

Een zeer aangenaam rustiek kader met een zeer...

Een zeer aangenaam rustiek kader met een zeer vriendelijke en gemoedelijke bediening. We hebben de "Kreeftenmenu met Champagne" geprobeerd, die trouwens ook beschikbaar is met rode of witte wijn en dit aan 65€ ipv 75€. Zeer lekker voor de kreeftenliefhebbers en er wordt niet gekeken op een glas Champagne of wijn meer of minder. Een absolute aanrader.

Luc

Verzorgd en vriendelijke bediening. Eerder...

Verzorgd en vriendelijke bediening. Eerder klassieke gerechten met dagverse ingrediënten. Aanrader is het kreeftenmenu over de zomermaanden.

Roel

Lekker, maar had er meer van verwacht....

Lekker, maar had er meer van verwacht.

Tous les avis de ce restaurant