Cuisine
Belge 
Budget
€€€
Jours de fermeture
Ouvert 7/7
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.9 Basé sur 13 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
13 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
tinne
Avis du: inconnu
tinne recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

gewoon top

Alles was af. Top keuken. Zeker en vast een aanrader.

Mieke
Avis du: inconnu

De Watermolen stond al geruime tijd op het...

De Watermolen stond al geruime tijd op het lijstje, De Restodays bieden dan ook een unieke gelegenheid om nieuwe restaurants te ontdekken. De menu was zeer uitgebreid, heel lekker, mooi gepresenteerd en de porties meer dan voldoende, het bijgeven bij het hoofdgerecht hoefde niet echt, de wijnen pasten perfect en werden voldoende bijgeschonken. Heel vriendelijke en professioneel bediening. De koffie was vergezeld van een groot bord gevuld met lekkernijen. Heerlijk gewoon. Klein minpuntje, er werd wel heel duidelijk aangegeven dat de reservatie via Restodays geboekt was wat ons een dubbel gevoel gaf. Maar voor ons toch een gezellige avond met een culinair genieten.

micke
Avis du: inconnu

zeer goed restaurant

zeer goed restaurant , lekkere keuken en vriendelijk onthaal !

cecile
Avis du: inconnu

fijne avond

het was super lekker, het personeel fantastisch, het kader geweldig. zeer fijne avond gehad om zeker nog eens te herhalen ! bedankt De Watermolen bedankt resto days

Koen
Avis du: inconnu

Lekker gezellig

De restodays menu vond ik zeer evenwichtig opgebouwd. We hebben echt lekker gegeten. Enkel het nagerecht kon nog iets beter denk ik. De service was zeer goed, maar mocht misschien iets "familialer". Volgens ons was het bijgeven van vlees, groeten en aardappelen niet echt nodig bij het hoofdgerecht. Wat wij ook vreemd vonden was dat we precies andere zaken bijkregen, dan dat wat op de menu vermeld was. Het kaasplankje mocht ook iets uitgebreider.

Brenda
Avis du: inconnu

Heerlijk eten

We hebben echt genoten van het eten. Het kader was ook aangenaam, alleen werden we wel heel dikwijls bijgeschonken met water, wijn, waardoor ons gesprek regelmatig onderbroken werd. Maar dat is het enige minder goede puntje. We komen zeker nog eens terug.

placeholder
Gunter
Avis du: inconnu

Eten, sfeer en bediening op niveau

Mooi verzorgde gerechten, niet enkel qua smaak maar met ook visueel. Top bediening, het ontbreekt je op geen enkel aan eten, drinken, sidedishes, aandacht,.... Alom tegenwoordig zonder storend te zijn, van het moment dat je de deur opendoet tot het moment dat je vertrekt. De omgeving (bar en eetruimte) stralen rust uit en geven een zicht op wat komen gaat via de kunstige foto's aan de muren

Hugo
Avis du: inconnu

Genieten in ruim kader.

Dit restaurant straalt rust uit en is tevens een moi huis om te overnachten. De gastronomische keuken is prima en de dienstverlening en servive van het personeel is tegelijk professioneel en zeer vriendelijk. Een aanrader!

Steven
Avis du: inconnu

Zet degelijk maar niet uitzonderlijk

Het was een fijne ervaring, maar ik ken in deze categorie resto's betere kandidaten.

viviane defour
0 Favoris
Avis du  28/08/2016

Als je betere adressen weet dan vermelden , want deze is toch één van de toppers ....

Hans
Avis du: inconnu

zeer goed eten...

zeer goed eten

Tous les avis de ce restaurant