Aangename ruimte, mooi gedecoreerd, mooie spijs...
Aangename ruimte, mooi gedecoreerd, mooie spijskaart en lekker eten , vriendelijke en correcte bediening.
gezellig, fijne bediening, lekker gegeten, iets meer groenten zou nog beter zijn geweest.
Lekker eten met goeie verhouding prijs/kwaliteit, vriendelijke bediening, mooi, gezellig en rustig kader.
Lekker eten (Indisch voorgerecht, steak met frieten), vriendelijke bediening, goeie atmosfeer.
Alles heel verzorgd, lekker en gezellig.
Lekker eten, vriendelijke bediening
Altijd lekker en vriendelijke bediening.
Lekker eten en een goede en vriendelijke bediening.
Het eten was heel lekker, de bediening was super vriendelijk, mooie setting, parking voor de deur. Perfect!
Dit was ons eerste bezoek aan dit restaurant, een leuke ervaring en de kok kan koken zonder look te gebruik. Heerlijk als je alleen van de afzonderlijke smaken kunt genieten. Het eten was echt heel lekker, de wijn excellent en de bediening voortreffelijk. Een aanrader, wij gaan zeker terug. Freddy & Paulette