Nous n'avons pas encore de photo de ce restaurant
Ajoutez une photo
placeholder
Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Lundi - Mardi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.1 Basé sur 6 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
6 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Yves
Avis du: inconnu
Yves recommande ce restaurant pour: Couples

Onvoorstelbaar

Het is gewoon onvoorstelbaar dat de eigenares zelf, de klanten buitenzet op eem zaterdagavond om 23:00 uur. Er waren nog 4 tafels in het restaurant die nog graag iets wildem bestellen, maar de ober werd verboden om nog iets te schenken. Eigenaars hebben een beetje hoogheidswaanzin gekregen! Een schande in de Kempense gastronomie!!!!

placeholder
Gunther
Avis du: inconnu
Gunther recommande ce restaurant pour: Rapport qualité/prix

Matige service , goede prijs kwaliteit

Eten is dik in orde , ook grote hoeveelheden Je hebt wel het gevoel dat alles snel moet gebeuren, bv onze aperitief was nog niet half op of men kwam al met de eerste wijn , beetje opdringerig vond ik Beetje een fabrieks instelling , alles rap , rap Weinig finesse in het eten , geen harte quisine , maar ja voor deze prijs ook moeilijk

Cindy
Avis du: inconnu

Aanrader

Heel lekker en verzorgd. Zeer vriendelijke mensen. Echt wel een ster waard. We zijn al dikwijls geweest, en altijd zeer verrast. Om te reserveren toch wel enkele weken op voorhand. Zeer snel volzet.

sandra
Avis du: inconnu

Lekkere keuken, normale porties. We hebben...

Lekkere keuken, normale porties. We hebben suggestiemenu besteld maar wilden hoofdgerecht en dessert veranderen, dit vormde geen enkel probleem omdat we de drukte voor waren. Uitgebreide en wijnkaart. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Bediening was vriendelijk maar bij elke gang werd er door meerdere garcons gevraagd of het lekker was. Nu vind ik die extra aandacht normaal fijn maar dit werd soms wel een beetje te veel gevraagd. Geen aparte ruimte rokers/niet rokers is wel een minpunt en heel rumoerig bij volle zaal.

Gunther
Avis du: inconnu

Dit restaurant heeft een aangenaam gezellig...

Dit restaurant heeft een aangenaam gezellig knus landelijke inrichting. Het eten en de wijnen zijn op niveau en de service was aangenaam verzorgd. Kom ik zeker terug... prijs/kwaliteit

Tous les avis de ce restaurant