Nous n'avons pas encore de photo de ce restaurant
Ajoutez une photo
placeholder
Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Ouvert 7/7
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.2 Basé sur 5 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
5 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Fred
Avis du: inconnu

Gast- en budgetvriendelijk restaurant. Lekker...

Gast- en budgetvriendelijk restaurant. Lekker eten, goede bediening.

placeholder
Michel
Avis du: inconnu

Als je lekker Chinees à la carte wil eten moet...

Als je lekker Chinees à la carte wil eten moet je hier zijn. Op de uitgebreide kaart gaat mijn keuze naar aspergesoep met krab als voorgerecht en scampi's met groenten en pikante saus als hoofdgerecht. De rijst is verrukkelijk en je moet ongelooflijk veel honger hebben om nog een dessert te willen ... Prima prijs-kwaliteit verhouding !

guido
Avis du: inconnu

de ontvangst was eerder koel, jassen werden...

de ontvangst was eerder koel, jassen werden niet aangenomen door de zuur kijkende gastvrouw, mss waren we te vroeg ? 18h30. we genoten een menu van 25 euro waarin de wachttijd tussen de eerder harde loempia's en het hoofdgerecht veel te lang was , zeker 45min. na het hoofdgerecht kwam het dessert eerder (te) vlug. we waren als eersten in het restaurant en al de andere klanten kregen hun gerecht soms eerder. Misschien hadden we gewoon pech of gebeurde er een ongelukje in de keuken ?

Marc
Avis du: inconnu

In de Royal Garden wordt een chinese keuken...

In de Royal Garden wordt een chinese keuken van zeer hoog niveau geserveerd voor een zachte prijs. Het restaurant is mooi en verzorgd, hier gaan ze ons zeer regelmatig zien, proficiat!

Roger
Avis du: inconnu

Wij komen er al van kort na de opening en de...

Wij komen er al van kort na de opening en de Royal Garden blijft voor ons, samen met de Ming Dynasty, de "beste chinees" uit de Leuvense regio. De gerechten zijn er lekker en smaakvol gepresenteerd, de bediening correct en in zeer goed Nederlands en bij de goed meevallende rekening hoort er naast het drankje van het huis meestal ook nog een kleine attentie. Zeer uitgebreide kaart ook, met meer dan alleen maar de traditioneel gekende gerechten.

Tous les avis de ce restaurant