placeholder
Note moyenne des avis
7.8 Basé sur 8 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
8 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Sam
Avis du: inconnu

Gezellige setting, veel keuze, snel klaar,...

Gezellige setting, veel keuze, snel klaar, superlekker en afgewerkt! Super bediening. Prijs-kwaliteit ook echt dik in orde!

Henk L.
Avis du: inconnu

Redelijk prijzig voor zomaar tussendoor maar...

Redelijk prijzig voor zomaar tussendoor maar alles was heerlijk dus dat verzachtte de rekening... Bediening was super vriendelijk en deed moeite voor onze moeilijke eter van 3 jaar.. Wij komen zeker terug!! Tip. Misschien eten voor onder de vijf jaar goedkoper maken, zoveel eten die niet.

Jessica
Avis du: inconnu

altijd lekker eten + vriendelijke en snelle...

altijd lekker eten + vriendelijke en snelle service! - aan te raden is wrap met kip voor lunch en scampi in currysaus voor diner!

Eleni
Avis du: inconnu

Mooi interieur, vakantiegevoel, vriendelijk...

Mooi interieur, vakantiegevoel, vriendelijk personeel

Maarten
Avis du: inconnu

-Airco heeft de hele avond condenswater gelekt...

-Airco heeft de hele avond condenswater gelekt op een deel van de groep bezoekers. Eerst is dit genereerd als: "Het is een gekend probleem" en pas na aandringen heeft een poging gedaan om dit te verhelpen maar zonder succes. Doordat we met een grote groep waren konden we geen alternatieve tafel krijgen... -Geen suggestiemenu mogelijk + beperkte groenten voor de slaatjes omdat braderij en verlof voor de deur staan. -wanneer we om 21u45 de kaart vragen voor een dessert wordt deze zonder probleem gegeven. Als men, na meerdere pogingen, men wil komen om onze bestelling op te nemen, blijkt dat de kok al opgeruimd heeft en de keuken gesloten is vanaf 21u30.... Dit had men al kunnen aangeven toen de kaart gevraagd werd om 21u45 en niet ons eerst laten nodeloos laten kiezen. Samengevat: Eten was lekker, sommige schotels beperkt (slaatjes) maar er was totaal geen klantenservice.

placeholder
Kelly
Avis du: inconnu
Kelly recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Heerlijke cocktails, lekker eten

Tip: neem een mojito punch! Beste Mojito ooit!

Ellen
Avis du: inconnu
Ellen recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Eigentijds, kraakvers, met de glimlach = De Punch

Wij trekken ernaartoe op een zaterdagavond. Het zit er stampvol. Een vriendelijke jongeman toont ons tafeltje op het prachtige overdekt terras, badend in het zonnetje. Precies waar we op uit zijn.We bestuderen de kaart. Daarop staan enkele suggesties die onze aandacht trekken. Een salade asperges, paling. Pappardelle met scampi's, zongedroogde tomaten, ruccola... Ribbetjes met specialtieiten. We vallen beiden voor de veelbelovende Italiaanse papardelle. Al klinkt de salade asperges ook heel aantrekkelijk. Mijn vriendin kiest de ribbetjes. Wow, als de bordjes geserveerd worden, zijn we helemaal betoverd. Prachtig, elegant gedresseerd. Ik kijk even stiekem in de andere bordjes van de mensen, en ze zien er allemaal even heerlijk uit. Het interieur is ook erg innemend, eigentijds. Ik betaal even zeer graag voor de sfeer en het kader. En dat is echt genieten bij de Punch! Dus dat hebben we weer leuk uitgezocht deze keer. We komen zeker nog terug, een prachtig plekje Heist!

Jimmy
Avis du: inconnu

Zeer lekker

Genoten van een lekker etentje in de mooie veranda! Lekker/vriendelijk/ top service

Tous les avis de ce restaurant