Vlotte bediening en lekker eten....
Vlotte bediening en lekker eten.
Heel vriendelijke bediening - heel persoonlijk - heel aangenaam - we komen zeker terug
Lekker gegeten en snelle/vriendelijke bediening. Er kon ook glutenvrije pasta besteld worden!
Het eten was vers en van zeer goede kwaliteit! Wij gaan bij gelegenheid zeker nog terug naar dit fantastische restaurant!
aangename sfeer, eten was lekker! als minpunt misschien dat de bediening wat vlotter zou mogen!
De frietjes bij mijn ribbetjes (die vorige keer uitverkocht waren en ik deze keer echt wel eens wilde proeven) waren precies al 10x opnieuw gebakken, avondje buikpijn tot gevolg. Echt niet smakelijk, uitgedroogde platte frieten die naar niks smaakten. Heb ze dan maar gewoon laten liggen. Jammer van de meerkost van 2,5€ als je voor de ribbetjes al 22€ moet betalen.
Wat raar om de saus en de kroketjes apart aan te rekenen. Ik heb graag op voorhand de totaalprijs gekend. Niet dat het geheel te duur was, maar om een prijsoordeel te hebben moet ik toch niet gaan rekenen. Rare situatie. Overigens was het eten wel lekker.
Het eten was super lekker meer dan voldoende en de bediening top. Zeker een aanrader!