Cuisine
Budget
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web Facebook
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.5 Basé sur 12 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
12 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Pol D.
Avis du: inconnu

echt Indisch, zeer vriendelijke bediening met...

echt Indisch, zeer vriendelijke bediening met een kwinkslag, zeer lekker eten en een ongedwongen sfeer, gewoon zoals in India , geen luxe interieur maar sfeervol Indisch, gaan zeker terug voor het lekkere eten

Tom
Avis du: inconnu

Voor het eerst Indisch gaan eten en het was...

Voor het eerst Indisch gaan eten en het was zeer lekker! Ik had 'Tandoori Chicken' als voorgerecht. Dit kwam samen met een slaatje met een muntsausje. Als hoofdgerecht 'Chicken Tikka Makhami'. Heel lekker! Hier kom ik zeker nog terug. Vriendelijke bediening. Een aanrader.

Patrick
Avis du: inconnu

Hebben hier op een zomeravond op het terras...

Hebben hier op een zomeravond op het terras gegeten. Het was een aangename verrassing! Was voor mij de eerste keer en zeker de moeite waard. Komen zeker terug!

Kaat
Avis du: inconnu

Zeer degelijk restaurant. Bediening was goed....

Zeer degelijk restaurant. Bediening was goed. De sfeer is ook goed, met mooi zicht, gepaste muziek en decoratie. De tafeltjes stonden wel iets te dicht bij elkaar. Eten kreeg je voldoende. Ik had de mixed schotel, deze viel al bij al goed mee, al waren sommige stukken iets minder.

Philippe
Avis du: inconnu

Inderdaad, deze nieuwe lokatie leent zich beter...

Inderdaad, deze nieuwe lokatie leent zich beter. De gerechten zijn nog steeds heerlijk vers en schitterend gekruid. We komen hier dan ook reeds sinds vele jaren geregeld op bezoek met de kinderen. Mijn favoriet blijft nog altijd de "baldi"-gerechten. Deze staan niet op de kaart omdat ze naar het humeur van de chef gemaakt worden. Totnogtoe was dat humeur altijd zeer zonnig want ik moet steeds glimlachen als ik gedaan heb met eten. Nog enekel kaskrakers : chicken tikka massala, union bahjee, kingprawn pakora, chicken vindaloo, alle nanbroden, ... Probeer dit restaurant mensen ! Het is echt de moeite waard.

David
Avis du: inconnu

Zeer lekkere indische keuken voor een zeer...

Zeer lekkere indische keuken voor een zeer goede prijs. Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Nieuwe locatie is veel makkelijker berijkbaar en sfeer is ook aangenamer geworden.

Dagmar
Avis du: inconnu

Ik heb mijn twee conservatieve ouders hier...

Ik heb mijn twee conservatieve ouders hier leren kennismaken met de Indische keuken en ze waren er weg van. Er is ook zoveel keuze, er zit wel altijd iets bij wat je lekker vindt. Probeer vooral het gevulde naan-brood als bijgerecht, heerlijk! En ik vond de gerechten zeker niet te pikant, om zeker te zijn kun je het altijd bij je bestelling vragen.

Pieter
Avis du: inconnu

Erg gezellig restaurantje. Leuke sfeer, al...

Erg gezellig restaurantje. Leuke sfeer, al mochten de tafeltjes onderling iets verder vaneen staan. De bediening is enorm vriendelijk en het eten lekker, en echt typisch indisch, voor wie houdt van de iets pikkantere keuken.

Anja
Avis du: inconnu

Vriendelijke bediening, lekker gegeten. Prijze...

Vriendelijke bediening, lekker gegeten. Prijzen aan zeer gunstig tarief. Prijs-kwaliteit is zeker een grote troef!

WIm
Avis du: inconnu

Een klein maar gezellig nieuw restaurantje....

Een klein maar gezellig nieuw restaurantje. De bediening is soms wat amateuristisch maar het enthousiasme van de obers maakt veel goed. Het eten zelf is zeer lekker en aan democratische prijzen !! Een aanrader voor wie graag Indisch eet.

Tous les avis de ce restaurant