We hebben bijna een uur op het eten moeten...
We hebben bijna een uur op het eten moeten wachten terwijl de mensen rondom ons die later besteld hadden hun eten al allemaal hadden . En het kwam niet tegelijk . Ze waren de vierde persoon vergeten .
lang buiten aanschuiven lange wachttijd- foute levering- foute factuur - 40
Heerlijk gegeten! Helaas hebben we 45 min. moeten wachten eer we ons aperitief drank kregen. Dat werd samen met de wijn en onze maaltijd geserveerd!
'S middags beperkt in tijd, gereserveerd en gerechten na nagebeld. Alles zoals afgesproken netjes op tijd. Super!
Zeer lekker gegeten en goede service.
Eten was lekker maar vonden de groenten iets te weinig. Voor de rest alles ok
Goede service, mooi ingericht, snelle bediening en zeer kwaliteitsvol eten, zeker een aanrader!
heel lekker gegeten en heel mooi interieur! Ik had ook super aangenaam en prachtig gezelschap tegenover mij zitten wat mijn bezoek dus helemaal perfect gemaakt heeft.