Goede omkadering, een groep van 20 vlot bediend...
Goede omkadering, een groep van 20 vlot bediend zonder beperking en kwaliteitsvol eten.
zeer goede en vriendelijke bediening, geen lange wachttijden en ook nog eens lekker eten!
Alles was in orde. Heel vriendelijke mensen, ook altijd een warm welkom. Het eten was super lekker. Wij komen regelmatig en eigenlijk nog geen klachten gehad.
Mooi interieur en goede bediening. C-gras met rumsteak was perfect. Goed dat de saus in een apart potje gebracht werd zodat de frietjes krokant blijven. Grimbergen van de tap is ook ++
ondanks de grote drukte tijdens dit weekend van de Jeneverfeesten werden wij vrij vlug en vriendelijk bediend; de schotels oogden mooi en alles was bovendien erg lekker! Een pluim voor de chef en het zaalpersoneel.
Lekker eten Minpunt. Tafel gereserveerd v 8p.. stonden niet eens tegen elkaar.. kan niet vindk
Lekker eten, vriendelijke bediening.
Qualité de la nourriture et du service
Lekkere mosselen, voldoende, en ook de frietjes waren lekker. Ze hadden per ongeluk C-gras bij mijn vrouw gebracht, maar na dit te melden werd dit rechtgezet met de nodige verontschuldigingen.