Mooie zaak met heel vriendelijk personeel....
Mooie zaak met heel vriendelijk personeel. Het eten was ook 100 procent mee gevallen.
gezellige locatie. heel lekker. vriendelijke , vlotte bediening. klein opmerkingje misschien , de patatas bravas liever gebakken dan gefrituurd maaar ook heel lekker dank u wel en tot ziens
Het was heel lekker. Maar toch een minpuntje 35€ voor een agnusbeef en nog heel fel honger hebben
Op zich wel tevreden , maar ik zou toch enige concrete suggestie/advies verwachten over de hoeveelheid per tapa. Het is nu de tweede keer dat we eigenlijk teveel hebben besteld. het is natuurlijk onze 'fout', maar ik zou advies verwachten omtrent de hoeveelheid. Je verwacht 'tapa's' stijl spanje, waar je gerust een viertal soortjes kan bestellen en delen voor bv. 2 personen. Hier heb je eigenlijk genoeg met 1 tapa per persoon gemiddeld. En gezien je ook niet kan zeggen dat de tapa's en andere gerechten 'goedkoop' zijn, verwacht je des te meer advies.
Heel vriendelijk ontvangen, een stukje pluim iberico op mijn bord gekregen om U tegen te zeggen. Gewoon schitterend. Wij gaan deze winter zeker terug.
Heel vriendelijk personeel. Het eten was zeer lekker!
Op internet waren menu's aangeboden. In realiteit kon dat niet: alleen à la carte. Website zou moeten updated Een tafel wordt aangeboden door de ober aan het onthaal. toen wij ging daar zitten kwam een oudere dame ons zeggen dat er daar ging en probeerde ons te verplaatsen naar een klein tafelje tussen twee andere ( zonder respect van de distancing). Vervolg: Lang gezicht van deze dame tijdens de avond. Wijnkaart klopt ook niet meer met realiteit. Eten was correct, zonder meer. Jammer want prachtige kader aan het water.
We zaten op het mooi gedecoreerde terras op een prachtige locatie langs het water. Als tapas bij de sangria hadden we scampi’s genomen maar hebben eerlijk gezegd wat lang moeten wachten tot we ons brood kregen. Als hoofdgerecht hebben we super lekkere paella gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!!!