Nous n'avons pas encore de photo de ce restaurant
Ajoutez une photo
placeholder
Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Mardi, Mercredi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.7 Basé sur 30 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
30 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Agnes
Avis du: inconnu
Agnes recommande ce restaurant pour: Enfants

We waren zeer teleurgesteld! Het onthaal was...

We waren zeer teleurgesteld! Het onthaal was niet wat we ervan verwachte. We hadden hertekalf,je moest zien waar het op je bord lag (zo klein) Dessert ook zeer klein,je gaat met honger naar huis!!! Het was mijn verjaardag en dan kwamen ze met een lege fles en daatop vuurwerk,inplaats een degelijk dessert te geven. De gastvrouw ging liever naar haar vertrouwde klanten Ook waar we zaten was niet gezellig! Neen,geen tweede keer

Jacky
Avis du: inconnu

prima gerechten, heel goeie vriendelijke servic...

prima gerechten, heel goeie vriendelijke service, tot in de puntjes verzorgd. Wij hadden via Bonge gereserveerd en alles prima verlopen. Deze mensen hebben aan klantenbinding gedaan, zodanig dat we reeds terug gereserveerd hebben.

ANNEMIEKE
Avis du: inconnu

Absoluut de moeite waard! Voral omwille van...

Absoluut de moeite waard! Voral omwille van zijn gezellig en klassevol decor, de zeer correcte prijs en het gastronomisch eten!

Ann
Avis du: inconnu

Heel mooie, rustig gelegen hoeve. Ongelofelijk...

Heel mooie, rustig gelegen hoeve. Ongelofelijk vriendelijke bediening. Correcte menukaart, misschien een tikje aan de dure kant. 5-gangenmenu genomen, en we waren tevreden. De aangepaste wijnen waren goed gekozen en lekker.

Johnny
Avis du: inconnu

We zijn er gaan eten voor mijn verjaardag en...

We zijn er gaan eten voor mijn verjaardag en we waren op alle vlakken aangenaam verrast. Zowel het kader als het eten was uitmuntend. Het is niet echt goedkoop maar op de verhouding prijs/kwaliteit is niets aan te merken. De vis was lekker en de entrecôte gebakken zoals het hoort. Wij keren alvast nog terug.

Peter
Avis du: inconnu

Wij gingen er eten voor mijn verjaardag. We...

Wij gingen er eten voor mijn verjaardag. We namen er de Schelp en schaaldierenschotel Royale met kreeft. Hij is zijn naam "Royale" dubbel en dik waard. Heel lekker en vooral vers !! Zelfs een grote eter heeft hier voldoende mee. Een voorgerecht is niet nodig. Vriendelijke bediening. Uitstekende wijnkaart. Gezellig kader. Gewoonweg een aanrader.

Anja
Avis du: inconnu

Heerlijke visgerechten, zeer vriendelijke bedie...

Heerlijke visgerechten, zeer vriendelijke bediening en een mooi kader. Prachtig terras in de zomer. Er staan ook kindergerechten op het menu, en voor wie niet van vis houdt ook een paar vleesgerechten. Een aanrader is zeker het verrassingsmenu op maandagavond!

diane
Avis du: inconnu

Een heerlijke ervaring ! Lekkere en originele...

Een heerlijke ervaring ! Lekkere en originele gerechten, gepresenteerd in een mooi kader met een vriendelijke en professionele bediening. Aan te raden.

Wim
Avis du: inconnu

Na een uitgeregende fietstocht besloten om...

Na een uitgeregende fietstocht besloten om de zondag toch feestelijk af te sluiten in restaurant Dumon.De huiscocktail was iets te zoet maar alles wat daarna op tafel kwam was van hoge kwalitetit, lekker klaargemaakt, mooi gepresenteerd en discreet maar met de juiste persoonlijke touch opgediend. Een aanrader!!!!

Dirk
Avis du: inconnu

onlangs met een groeepje gaan eten bij Mieke...

onlangs met een groeepje gaan eten bij Mieke en Rik. Ontvangst, bediening en uiteraard eten waren ronduit schitterend

Tous les avis de ce restaurant