Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Ouvert uniquement pendant le weekend.
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.0 Basé sur 8 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
8 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Isabel
Avis du: inconnu

Uitstekend, tot 2e shift werd ingedekt.

We hebben heel lekker gegeten, wat we te pakken konden krijgen want veel dingen die we vroegen waren er niet. Want het restaurant was laatste weekend open voor vakantiesluiting. Maar, een chocomelk of appelsien voor thee waren er niet. Rijstpap niet met als rede dat die vers gemaakt wordt ... dan zou je toch denken dat het niet erg is als ze de dag erna sluiten. Idem voor de chocolat moeilleux. De bediening was zeer vriendelijk en behulpzaam. We waren tot de laatste twintig minuten zelfs van plan van hier nog eens te komen eten. Toen zagen we dat de tafel naast ons opnieuw werd opgedekt. De dame had geen wijn gedronken, haar wijnglas dat de hele tijd op tafel had gestaan werd gewoon opnieuw voor de volgende mensen klaargezet. Idem met de dessertlepels; Glazen op een andere tafel die de hele tijd daar hadden gestaan werden gewoon terug in de kast gezet! Dit is iets wat totaal niet kan! Ze zien ons hier dus niet meer terug!

Vera
Avis du: inconnu

Fantastisch!!!!!

Heel mooie menu aan een zeer aantrekkelijke pijs! Bediening is zeer vriendelijk en ook onze kids waren meer dan welkom! Er is een speelhoek, maar indien de kindjes in het restaurant boven een boekje wilden lezen of een kleurplaat wilden inkleuren dan kon dat perfect! Het eten was meer dan lekker, bourgondische maaltijden en niks op aan te merken. Persoonlijk was ik vroeger eerder voorstander van de Franse wijnen, maar nu kan ik niet anders dan te zeggen dat ook de Zuid-Afrikaanse wijnen mij meer dan bekoren! Dit restaurant verdient het om in de kijker te staan!!!

Ann
Avis du: inconnu

Perfect diner!!

Nog nooit zo lekker gegeten! Vriendelijke bediening en zeer aangenaam kader. Speelhoek voor de kinderen ook heel tof en vooral de prijs-kwaliteitmenu's zijn top! 't Lorreintje ziet ons zeker terug!!! Proficiat aan de chef-kok trouwens! Op de valreep de menu nog willen aanpassen aan de wensen van een vegetariër, is niet zo evident. Een aanrader !!!

Joeri
Avis du: inconnu

Erbarmelijk! Schandalig! "Restaurant Onwaardig"!!!

Ons etentje vorige week met de familie was erbarmelijk, schandalig en "restaurant onwaardig" !!! Om te beginnen zat er in de menu een "degustatiebordje" : een klein kommetje (5cm doorsnee) met vol au vent en daarop een toastje van 1x1 cm, uit een pakje!!! De trend was gezet, het soepje was ook een minibordje met daarin iets waterachtig en ondefinieerbaar groens zonder enige smaak. Als hoofdgerecht kreeg ik een "entrecote" zijn naam niet waardig want waar je vet verwacht aan het buitenrandje was deze volledig doorspekt en na het opeten van het beetje vlees dat er toch aan was bleef bijna 2/3 vet achter. Het absoluut schandalige hoogtepunt was echter het nagerecht: een "nagerechten degustatiebordje" waarvoor notabene opleg moest betaald worden... een half(!) mattentaartje uit de diepvries en nog ijskoud, een mini-Twix (echt waar!!!) een chocoladecent (echt waar!!!) en een klein bolletje ijs met daarop een krakelingkoekje geplakt. Het aller knapste vond ik ook dat we 1(!) glas wijn kregen inbegrepen in de menu, de witte die ik koos kwam uit een bag-in-box en was tegen het bruine aan, smakeloos en geoxideerd. Deze maaltijd was een regelrechte schande en "restaurant onwaardig" De familie, die hier eigenlijk nog een etentje had geboekt met een ander gezelschap, heeft dit natuurlijk onmiddellijk geannuleerd!!! Om te eindigen nog iets over het restaurant op zich, na afloop had al onze kleding een geur van verbrand frietvet. Het was er koud (begin december) en de toiletten in de kelder waren ijskoud! Daar in de kelder is trouwens ook de speel of kinderhoek, nu ja de kinderen die daar spelen lopen echt een longontsteking op vanwege de koude!

Francis
Avis du: inconnu

Le choix sur un menu "Mixte" à 30 € [Porto...

Le choix sur un menu "Mixte" à 30 € [Porto et Zak, Potage, Scampi (7), Steak, Dessert+ 1 verre de vin] et pousse offert. Dans un cadre très soigné, avec un personnel souriant et attentionné (mais pas collant). Très bon repas, frais et de cuisson juste. J'y retournerais.

1830
Avis du: inconnu

Dit restaurant is een echte hoorn des overvloed...

Dit restaurant is een echte hoorn des overvloed. Mijn partner en ik hadden beiden gepast voor een economisch geprijst menu en enkel een voorgerecht en een hoofdschotel genomen. Niet enkel was dit alles tot in de puntjes correct bereid, het was ook nog ouderwets, bourgondisch veel. Eén raad: niks eten voor twee dagen en dan hier even langsgaan. Nog twee extra zaken: a. de wijnkaart is uitsluitend Zuid-Afrikaans b. dit moet zowat de vriendelijkste bediening geweest zijn die ik de laatste jaren tegen gekomen be.

gregory
Avis du: inconnu

een gezellig en mooi ingericht restaurant...

een gezellig en mooi ingericht restaurant waar een leuke sfeer hangt. Zeker een aanrader voor wie er nog niet is geweest! de service is er gewoon super. en hun aanbod in kaapse wijnen is zeker het proeven waart.

Frederick
Avis du: inconnu

Gezellig restaurant die kwaliteit, quantiteit...

Gezellig restaurant die kwaliteit, quantiteit en vriendelijkheid hoog in het vaandel draagt. Echt eens proberen!

Tous les avis de ce restaurant