placeholder
Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Fermé uniquement le mardi soir
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.3 Basé sur 13 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
13 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Leen
Avis du: inconnu

Zéér lekker gegeten, eigentijdse menu, goede...

Zéér lekker gegeten, eigentijdse menu, goede bediening, gezellig restaurantje!

Steven
Avis du: inconnu

Enkele weken geleden tijdens een weekendje...

Enkele weken geleden tijdens een weekendje met Flair voor de eerste keer hier gegeten. We kregen het adres van een vriend en ik moet zeggen, het was super. Om vingers en duimen af te likken, heerlijk Bourgondisch. Zo goed eigenlijk dat we er aanstaande vrijdag een rit van twee uur voor over hebben om er nog eens te gaan genieten. De eendencarpaccio als voorgerecht is een ongelooflijke aanrader. Mijn vrouw nam nadien het ongeëvenaarde lamskroontje voor haar rekening en zelf deed ik me mateloos tegoed aan varkenshaasje in bbq-saus. Ik denk dat ik morgen gewoon hetzelfde neem Veel eetplezier !

Steven
Avis du: inconnu

Vorige zaterdag bezochten we Gent en gingen...

Vorige zaterdag bezochten we Gent en gingen we op aanraden van kennissen eten in dit restaurant. In jare niet zo lekker gegeten, je zou er bijna voor naar Gent rijden maar dat is voor ons meer dan een uur (waarschijnlijk doen we dit toch wel eens). Zelf verwende ik me met het heerlijke varkenshaasje in een bbqsaus met verfrissende salade. Dit gerecht was voor mij de perfecte balans voor mijn smaakpapillen en ondaks het feit dat ik vooraf slechts een bord lekkere tomatenroomsoep had genomen was de hoofdschotel alsnog te veel. Mijn vrouw begon met de heerlijke eendencarpaccio gevolgd door de beste lamskroontjes ooit (of toch voor zover wij ons kunnen herinneren). Soit, wat ons betreft, een (h)eerlijke keuken tegen een zeer milde prijs, ge zou voor minder naar gent gaan. Wij komen zeker terug.

DDDD
Avis du: inconnu

Leuk restaurant met de bijhorende correcte...

Leuk restaurant met de bijhorende correcte bediening. De borden waren weliswaar imposanter dan de gerechten. Hopelijk een beter deal de volgende keer...

Yves
Avis du: inconnu

haha, een van mijn top favo resto's in gent!!...

haha, een van mijn top favo resto's in gent!! lekker bourgondische bierkeuken, eerlijke gerechten, super producten, wijnen in alle prijsklasse en iedereen is er welkom. de patron en madam aan fornuis, en zeer goede altijd goed gemutste en vriedelijke serveuse. tot binnenkort :-)

Steve
Avis du: inconnu

Geen gezaag, geleuter, geen dure prijzen...enke...

Geen gezaag, geleuter, geen dure prijzen...enkel lekker eten !!

Tanja
Avis du: inconnu

Wat denk ik met plezier terug aan ons bezoek...

Wat denk ik met plezier terug aan ons bezoek aan dit restaurantje ! Het eten was supper lekker, de porties zeer royaal. Tijdig reserveren is de boodschap ! Het kan er idd. wel een beetje warm worden....

wim
Avis du: inconnu

schitterend adres, echte aanrader, klein, maar...

schitterend adres, echte aanrader, klein, maar o zo gezellig ! toffe patron in de open keuken reeds meerdere malen bezocht en altijd tevreden buitengegaan

M.
Avis du: inconnu

mark ( 43 - gent ) 01/05/2005 Degelijk restau...

mark ( 43 - gent ) 01/05/2005 Degelijk restaurant. De kloeke burgerkeuken zonder al te veel franjes. Prijs staat in verhouding met de kwaliteit. Alleen spijtig dat het er boven erg warm was ...anders best gezellig!

M.
Avis du: inconnu

mark ( 43 - gent ) 01/05/2005 Degelijk restaur...

mark ( 43 - gent ) 01/05/2005 Degelijk restaurant. De kloeke burgerkeuken zonder al te veel franjes. Prijs staat in verhouding met de kwaliteit. Alleen spijtig dat het er boven erg warm was ...anders best gezellig! (43598)

Tous les avis de ce restaurant