Nous n'avons pas encore de photo de ce restaurant
Ajoutez une photo
placeholder
Cuisine
Budget
Jours de fermeture
Mercredi, Jeudi midi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.5 Basé sur 8 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
8 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Patricia
Avis du: inconnu

top

super restaurant lekker eten en een goede bediening men moet wel reserveren anders heb je geen plaats

Stijn
Avis du: inconnu

Mijn vorige recensie is/was aan een update...

Mijn vorige recensie is/was aan een update toe. Restaurant is ondertussen vernieuwd en dit komt 't kader ten goede. Goed adres om met groep te gaan of voor een snelle hap (pizza,...) niet voor de fijne Italiaanse gastronomie. Prima prijs/kwaliteitsverhouding!

Sophie
Avis du: inconnu

Dit is zonder twijfel de beste Italiaan in...

Dit is zonder twijfel de beste Italiaan in town ! Het aperitief maison is al een heerlijke verrassing. De rest van het menu laat je steevast watertanden : overheerlijke pizza's die vaak groter zijn dan je bord, klassieke pasta's, huisgemaakte tiramisu en sabayon met ijs en als afsluiter een lekkere lemoncello. Een schitterend uitzicht op het Gravensteen en een vriendelijke bediening. Een echte aanrader dus!

Jurgen
Avis du: inconnu

Ouderwetse italiaan waarbij de patron aan de...

Ouderwetse italiaan waarbij de patron aan de pizza-oven staat. Inrichting stelt niet veel voor maar het zit altijd vol, wat wijst op kwaliteit. De pizza's waren copieus en zeer lekker. Wij zaten dicht bij de ingang/pizza-oven wat voor wat extra ambiance zorgt. Minpunt: twee kettingrokers aan het tafeltje naast ons. Voor mij mogen ze alle restaurants rookvrij maken, maar dat is natuurlijk andere discussie...

Ann
Avis du: inconnu

De sfeer is prima, vriendelijke bediening,...

De sfeer is prima, vriendelijke bediening, veel trouwe klanten ook maar het eten was een ontgoocheling. We starten met ons lievelingsvoorgerecht: melanzana di parmigiani (of anders geschreven), een gegrilde aubergineschotel met mozarella en tomaten. Normaal zit dit in een ovenschotel, deze versie werd in een soepbord opgediend. De ingrediënten waren in het bord geschikt en in de oven geplaast maar zonder veel kruiden, olijfolie of tomatensaus. Veel smaak had het geheel niet. Daarna een pizza voor mijn man en een pasta met gamba's voor mij. De kok heeft blijkbaar schrik om kruiden te gebruiken. Mijn pasta, origineel geserveerd in aluminiumfolie, was ronduit flauw van smaak en bovendien een veel te kleine portie. De pizza was ook héél braaf alhoewel je van tonno en rucola wat meer verwacht. Al bij al een ontgoochelend verjaardagsdinertje.

Lieven
Avis du: inconnu

De beste plaats voor een overheerlijke pizza...

De beste plaats voor een overheerlijke pizza of ander italiaans gerecht. Je kan er trouwens ook een gewone steak met pasta krijgen. Een betere pizza heb ik nog nergens anders gegeten. Een gezellig familierestaurant, uitgebaat door een familie met italiaanse oorsprong. De uitbater 'Pino' bakt de overheerlijke verse pizza's waar je het kan zien, samen met zijn typisch italiaans temperament. De oudste zoon staat in de keuken aan het fornuis. De bediening gebeurd door nog een zoon, zijn dochter en schoondochter. De pizza's zijn groter dan je bord. Ook de desserts en voorgerechten zijn overheerlijk. Een aanrader voor wie in Gent eens gezellig italiaans wil eten. Het is aangeraden om vooraf te reserven, maar geen must.

Stijn
Avis du: inconnu

Bij "Pino" kan je altijd terecht voor een lekke...

Bij "Pino" kan je altijd terecht voor een lekkere pizza (probeer zeker eens de crudaiola met parmaham of met tonijn)! Tevens wordt dit uitgebaat door één familie en dit komt de sfeer enkel ten goede! Kortom, de place to be voor een snelle Italiaanse hap!

Andy
Avis du: inconnu

Een van de betere pizza-restaurants waar ik...

Een van de betere pizza-restaurants waar ik geweest ben... was maandagavond, en zat stampvol.... pizza groter dan het bord, vers klaargemaakt waar je het ziet... en lekker, wat wil een mens nog meer ???

Tous les avis de ce restaurant