Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Mercredi, Jeudi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Site web
A propos de ce restaurant
Des nappes blanches, des pichets de vin en céramique, l’odeur délicieuse des pizzas au four, l’ode à La Mamma et des paysages italiens en trompe l’œil sur le mur: Le Firenze est un restaurant italien authentique.
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
9.0 Basé sur 36 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
36 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Grégory
Avis du: 15/09/2017
Grégory recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

lekker eten, gezellig, vriendelijk, familiaal

Van kleins af aan ga ik naar de Firenze. Telkenmale word ik met dezelfde warme vriendelijkheid ontvangen en bediend. Het is de leukste plek in Gent om lekker, ontspannen en gezellig te eten.

placeholder
Pascale
Avis du: inconnu

Beste Italiaans restaurant in Gent

Een vaste waarde. Prima kwaliteit en service.

Gwendy
Avis du: inconnu

Celeste Sublime

Altijd een heel vriendelijk onthaal. Het eten is heel lekker. Je denkt gewoon dat je in Italië zit. Ook al zit de zaak altijd behoorlijk vol, dan nog heb je uw privacy en het mag nog zo druk zijn, het personeel blijft lachen en uw vriendelijk bedienen. De producten zijn eveneens altijd vers en dat proef je gewoon. Geen zin om op restaurant te gaan, dan kan je nog altijd telefoneren om uw lievelingsgerecht af te halen. En zelfs is de service aanwezig. Van mij mag het nog jaren blijven bestaan!!

placeholder
Patrick
Avis du: inconnu

Superlekker!

Deze avond samen met onze kids gaan tafelen in de Firenze. Zoals altijd was het supervers en superlekker. Het aangename interieur, de vlotte en vriendelijke bediening en een pouske van de patron maken het geheel af. Een aanrader voor wie van lekkere itliaanse keuken houdt. Wij blijven zeker teruggaan!

Toon
Avis du: inconnu

Superlekker

Fijne keuken met een heel vlotte bediening. Prijs kwaliteit dik in orde. Personeel altijd vriendelijk (en zeker Pino en Fabrizio).

luc
Avis du: inconnu

Authentiek Italiaans, altijd zeer goed

In dit restaurant gaan we al ruim 25 jaar. Nog altijd zelfde eigenaars en grotendeels ook zelfde personeel. Mooi interieur, bijna steeds alle tafeltjes volzet (reservatie meestal aangewezen). Lekkere gerechten, zowel pasta's - pizza of lasagne als Italiaanse klassiekers. Huiswijn ook zeer aan te bevelen. Goede bediening.

Jurgen
Avis du: inconnu

lekker gegeten , goede bediening. goede kaart ...

lekker gegeten , goede bediening. goede kaart aanrader.

Koen
Avis du: inconnu

Zaterdag bezocht. Vlotte reservatie. Tris...

Zaterdag bezocht. Vlotte reservatie. Tris di pasta genomen, zoals gewoonlijk zeer lekker (wou dat ik zelf die sausjes kon maken).

Liesbeth
Avis du: inconnu

LEKKER UITSTEKEND restaurant. Waarom, 1 van...

LEKKER UITSTEKEND restaurant. Waarom, 1 van de betere Italianen in de omstreken van GENT. ZEEER vriendelijke bediening & dagverse produkten. Dit moet je proberen , want het hele team is het dubbel en dik waard,

patrik
Avis du: inconnu

De beste italiaan van Gent zou ik dit niet...

De beste italiaan van Gent zou ik dit niet durven noemen. De kaart is teveel aangepast aan onze smaak om autenthiek te zijn, maar is zeer lekker. Grote keuze pizza's. Vlotte bediening en eerlijke prijzen. Een aanrader.

Tous les avis de ce restaurant