Avis pour Allegro Moderato

503 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.1
503 avis
date score
JOHN
Avis du: 22/02/2020
JOHN recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Great service - Great food and wine - Great...

Great service - Great food and wine - Great atmosphere

Carine
Avis du: 21/02/2020
Carine recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening; Gemoedelijke sfeer. En...

Vriendelijke bediening; Gemoedelijke sfeer. En de lunch was heerlijk

Filip
Avis du: 19/02/2020
Filip recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Een paretje om te ontdekken. Alles was zoals...

Een paretje om te ontdekken. Alles was zoals het hoort: culinaire verwennerij door een top chef, aangenaam interieur, zeer attente bediening en een marktconforme prijszetting. We komen zeker terug !

Eveline
Avis du: 17/02/2020
Eveline recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Wij vonden het eten niet bijzonder lekker,...

Wij vonden het eten niet bijzonder lekker, waardoor de prijskwaliteit verhouding niet goed was. Bediening was vrij goed. De sfeer en de muziek waren erg goed.

CLAUDE
Avis du: 17/02/2020
CLAUDE recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Très joli restaurant, intérieur romantique...

Très joli restaurant, intérieur romantique à souhait. Menu très original mais délicieux. Peut-être un peu cher.

Nicole
Avis du: 16/02/2020
Nicole recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Bediening in orde. Geklasseerd gebouw, rustige...

Bediening in orde. Geklasseerd gebouw, rustige sfeer, lekker gegeten.

Valery
Avis du: 16/02/2020
Valery recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Mets délicieux et fins , parfait pour un repas...

Mets délicieux et fins , parfait pour un repas de saint valentin

Jeanette
Avis du: 16/02/2020
Jeanette recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Waauw top team!!! Eerst en vooral hartelijk...

Waauw top team!!! Eerst en vooral hartelijk dank voor de mooie service, extraatje voor mijn vriend zijn verjaardag was top en super lekker eten. Wij komen zeker nog eens terug!!!

Steven
Avis du: 15/02/2020
Steven recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Alles was naar wens. De ontvangst hartelijk,...

Alles was naar wens. De ontvangst hartelijk, de bediening vriendelijk en professioneel. De verschillende gangen waren verrassend en heel kwaliteitsvol. Het is echt een culinair restaurant.

Godfried
Avis du: 12/02/2020
Godfried recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

We waren een beetje te laat ,maar ons tafeltje...

We waren een beetje te laat ,maar ons tafeltje hadden ze vrij gehouden dat was super

date score