Uitstekend!...
Uitstekend!
Accueil sympathique et professionnel..Un très bel endroit...Mention spéciale pour la carte des vins atypique et le sommelier qui l est tout autant!
Deze mensen hebben passie voor het vak; het is altijd een plezier om hier te zijn.
Très bel accueille et magnifique cadre. Service impeccable et nourritures et vins exceptionnels. A recommander.
Het was heerlijk met een goede wijnkeuze. Voor beide gerechten, zowel vis als vlees. Heel vriendelijk, zeker een aanrader!
Super eten en nog betere bediening!
Tout était délicieux & le personnel etait fantastique. Bref une très bonne adresse à 10 min de chez nous. Nous reviendrons...
Excellent accueil et délicieux repas sur la terrasse ensoleillé. Service aimable et chaleureux. A conseiller.
Wij werden verzocht om buiten te eten Het was zeer fris Geen terrasverwarming? Alhoewel het er binnen mooi en gezellig was en warm Ik had de keus om met een fleecedeken te eten ?? Spijtig want het eten was lekker maar als je deze prijzen vraagt verwacht je wel meer service en zeker een beetje warmte