Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Dimanche, Samedi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Site web
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.2 Basé sur 13 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
13 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
René-Louis
Avis du: 17/07/2021
René-Louis recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Recommandé par l'Académie du Saucisson

L'académie du Saucisson ... meilleurssaucissons.com (MONDIAL DU SAUCISSON*MEDAILLE RABELAIS) recommande cette maisons à ses ambassadeurs et à tous ses amis.

Luc
Avis du: inconnu
Luc recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Rapport qualité/prix

29/02/2016 middag

Oeps, zeker een aanrader voor het eten van steak op grill en lamskotelet (lekker en ruim voldoende) overschot van eten kan mee naar huis genomen worden, prijs kwaliteit .. TOP .. een aanrader. Best op voorhand reserveren. Groetjes en smakelijk.

Philippe
Avis du: inconnu

Qualité-prix imbattable. Apéro au choix, entré...

Qualité-prix imbattable. Apéro au choix, entrée et côte à l'os pour 4 (si vous êtes 2). Ajoutez à cela 1/2 bouteille de vin (un bordeaux supérieur) par personne et un Irish. Combien me direz-vous ? 34 euros par personne. Incroyable et wallon le consommateur. Huit pour l'ambiance car cela est très bruyant.

wim
Avis du: inconnu

(vr)eten als obelix en asterix maar dan met...

(vr)eten als obelix en asterix maar dan met hedendaagse kleren aan ! een belevenis voor grote vleeseters, vegetariers gelieve zich te onthouden, lekker vlees aan de grill bereid a volonté (interess.menuformules), ideaal met compagnie

roger
Avis du: inconnu

We zijn speciaal van Antwerpen naar hier gekome...

We zijn speciaal van Antwerpen naar hier gekomen om nog eens te genieten van de menu van het huis. Op weinig plaatsen wordt er zoveel kwaliteit voor 35 euro op tafel gezet. Dit is een adres voor de vleesliefhebbers die nite op dieet staan of het moest atkins zijn :-) ....De cote à l'os is overheerlijk..gegrild zoals het moet... menu : aperetief naar keuze van de kaart , diverse hapjes, voorgerecht (heerlijke paté of hesp), cota à l'os ,bearnaise en pickels, zeer verse saladgarnituur, 1 fles rode of witte wijn per 2 pers., nagerecht dame blanche of irish coffee (heerlijk) De bediening verloopt vlekkeloos. Wij namen wel een fles wijn van de maand voor 30 euro. Moulin de la lagune 2004, 2de wijn van chateau La Lagune 3ieme grand cru classee Haut Medoc De wijnkaart is volgens mijn compagnon vrij indrukwekkend en betaalbaar...Hier word je niet gestroopt. De sfeer in het retaurant is uitgelaten en naargelang de maaltijd vordert wordt het luidruchtiger :-) we gaan zeker terug...

MATHIS
Avis du: inconnu

bon sans plus...

bon sans plus

Niko
Avis du: inconnu

De max voor wie entrecote wil!! met pickles...

De max voor wie entrecote wil!! met pickles en zoveel als je zelf wil!! vergeet de irish coffee niet achteraf!

roger
Avis du: inconnu

Dit is een unieke eetgelegenheid voor mensen...

Dit is een unieke eetgelegenheid voor mensen die een stuk vlees willen om U tegen te zeggen en dat perdect gebakken is en vergezeld wordt van perfecte frietjes, kraakverse salade, pickels, beanraise + een lekker voor en nagerecht wijn inbegrepen menu. Trouwens de wijnkaart is indrukwekkend ! Prijs kwaliteit ambiance beslist de abolute winnaar van de ronde :-) (2de bezoek) gr

Stijn
Avis du: inconnu

Vrijdag gingen we in Roeselare een vrachtwagen...

Vrijdag gingen we in Roeselare een vrachtwagen afhalen toen de man voorstelde, omdat toch het eindejaar in zicht was, een hapje te gaan eten. Vanuit Roeselare ging het richting Aalbeke waar Saint-Cornil gevestigd is, volgens hem een zeer bekend restaurant met een nogal speciale sfeer.Aangekomen bij Saint-Cornil bleek er gelukkig nog plaats te zijn (men blijkt er niet zo happig te zijn op reservaties)... In een zaak die stampvol zat namen we elk een "menu": een bordje met een soort kop met tomaat, een vleesschotel met groentjes, en dan een plank met een berg entrecôte waar je gerust uren van kon eten... Ik vroeg me af hoe we dat in godsnaam met z'n drieën moesten opeten, zoveel vlees :-) Een kom huisgemaakte verse frietjes, een kom sla, een potje pickels en tartaar? maakten het geheel af. Meer moest dat niet zijn... Over het eten niets dan lof, het vlees was gewoon subliem (perfect gebakken, perfect gekruid en zo mals als boter). Over de bediening en de sfeer, tja wat kan je daarover zeggen? Het heeft zo zijn charme, 'k weet nergens een restaurant waar ze de borden letterlijk op tafel smijten, waar de patron slechts enkele woorden west-vlaams mompelt... Tja, het is speciaal en uniek ;-)Als je vlees wil eten dat op alle gebieden perfect is dan moet je in Saint-Cornil zijn, ze serveren er de beste steak (entrecôte) die ik ooit gegeten heb, en ja ook de sfeer en service heeft z'n charmes ;)

Nicolas
Avis du: inconnu

Ben daar met mijn West Vlaamse collega gaan...

Ben daar met mijn West Vlaamse collega gaan wezen eten. Om eerlijk te zijn als Antwerpenaar; nie naar toe gaan. Die mannen daar zijn niet te verstaan. Mijn tafelgezelschap was ook West Vlaams en het was geen makkelijke lunch. Maar goed... Het eten was subliem... wie zo ne steak kan bakken verdient een standbeeld!

Tous les avis de ce restaurant