Heel gezellig restaurant, altijd super lekker,...
Heel gezellig restaurant, altijd super lekker, verzorgd en vriendelijke bediening. Een aanrader!
Zeer lekker en heel vriendelijke bediening die alles goed uitlegt. We hadden een top avond!
Supervriendelijk onthaal en bediening. Heerlijk gegeten! We komen zeker terug!
Super bediening en sharing food is next level !
Heel vriendelijke bediening. Grote keuze aan cocktails en mocktails. De verschillende hapjes waren zeer lekker en mooi gepresenteerd.
Het eten was subliem, de sfeer uiterst gezellig en de bediening was top! Wij komen snel terug!
Steeds de lekkerste creaties die steeds smaakbommekes zijn. Top team.
Zoals steeds opnieuw altijd TOP op alle vlakken ! TOP ontvangst - TOP bediening - TOP cocktails met complimenten aan de bartender ;-) TOP locatie en dito interieur - 10/10 voor sfeer en gezelligheid ! TOP food sharing gerechtjes met complimenten aan Dieter ;-) In één woord: EEN TOP TEAM met standvastig personeel wat heel veel zegt over zaakvoerder Dieter, die altijd met evenveel enthousiasme in de keuken staat om zijn klanten te verwennen ! Thanks to everyone and see you soon