Cuisine
Belge 
Budget
€€
Jours de fermeture
Lundi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.8 Basé sur 12 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
12 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Nickolas
Avis du: inconnu
Nickolas recommande ce restaurant pour: Couples

Een aanrader

Mooi kader, superlekker en goede service. Naar mijn mening iets duurder dan een gewone brasserie maar dit wordt ruimschoots goed gemaakt door bovenstaande punten. Een aanrader! Heel romantisch aan de tafeltjes van 2 als jullie in de 'serre' zit.

Marcel
Avis du: inconnu

Superlekker gegeten : hoppescheuten op Opdorpse...

Superlekker gegeten : hoppescheuten op Opdorpse wijze + rode poon met lentegroentjes

Roland
Avis du: inconnu

Zoals beloofd heb ik weer een bezoekje gebracht...

Zoals beloofd heb ik weer een bezoekje gebracht aan de " De Poort " . Weer lekker gegeten . Garnaalkroketjes , twee stuks , eerlijk en lekker zonder meer . De suggestie van de dag was oa hertekalf en ik heb me dat niet beklaagd . Cuisson top , kwaliteit van het hert zeer goed en de hele bereiding was navenant . Fijne bediening erbovenop dus......een tevreden klant !!!!

Roland
Avis du: inconnu

Heel toevallig in de buurt . Zag er mooi uit...

Heel toevallig in de buurt . Zag er mooi uit en na een blik op de gafficheerde kaart naar binnen . Goede ontvangst van de gastvrouw en mooi tafeltje op de gezellige binnenkoer ( openlucht ) Filet pure met frietjes en warme groentjes . Gezien de warmte had een fris slaatje mij meer aangesproken dan de warme groentjes , maar het geheel was lekker en vers . Zeer fijne ervaring , goede bediening van zowel de ober als de patron en lekker gegeten voor een eerlijke prijs . Volgende keer als ik in de buurt ben kom ik zeker terug .

placeholder
Katleen
Avis du: inconnu

Lekker, zeer verzorgde keuken, prachtig kader....

Lekker, zeer verzorgde keuken, prachtig kader. Het is dat centje extra echt wel waard. Ook voor een snelle spaghetti ben je welkom. Maar let op, zeer populair dus niet altijd plaats. Ook voor grotere gezelschappen.

lies
Avis du: inconnu

goed restaurant...

goed restaurant

Christian
Avis du: inconnu

Nous avions déjà été plusieurs fois dans ce...

Nous avions déjà été plusieurs fois dans ce restaurant et dernièrement encore avec un groupe de 21 personnes pour une fête de famille. A mon sens un endroit idéal pour cela: cadre magnifique, petite salle de projection mise à notre disposition, personnel courtois et disponible, cuisine et vins excellents. Un seul souhait: que le chef et son équipe continuent comme cela..

Nona
Avis du: inconnu

Prachtig kader, heel gezellig en goede prijs-kw...

Prachtig kader, heel gezellig en goede prijs-kwaliteit, alsook heel lekker, Huiswijn is ook een aanrader. We zijn ook al in het restaurant in Dendermonde geweest, volledig ander decor maar zeker de moeite waard en aanrader!!.

Sandra
Avis du: inconnu

Nu al enkele keren langsgeweest voor zowel...

Nu al enkele keren langsgeweest voor zowel een snack als een menu met grootouders. Elke maand hebben ze een verassend maandmenu. We kijken al uit om bij het zuster restaurant "cleophas" te gaan proeven.

Caroline
Avis du: inconnu

Deze boerderij werd super gerenoveerd. Veel...

Deze boerderij werd super gerenoveerd. Veel toffe gezellige kamertjes waar de sfeer vanaf druipt. Het eten is er heel erg lekker en rijkelijk, de bediening vriendelijk. wij gaan alvast maandelijks langs!

Tous les avis de ce restaurant