Très bon 8.2 Score basé sur 4 avis

placeholder

Restaurant D'hoeve

actualiser les infos du restaurant
Tillegemstraat 55 8200 SINT-MICHIELS

Cuisine

Belge Française

Jours de fermeture

Lundi

Contact

Afficher le numéro de téléphone

Info

Facilités Terrasse
Modes de paiement Master Card, Visa
4 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 

Note moyenne des avis

8.2 Basé sur 4 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
placeholder
Peter Cornelis
Date du repas: inconnu

Oerdegelijke burgerkeuken, ouder publiek en...

Oerdegelijke burgerkeuken, ouder publiek en interieur. Eten altijd wel lekker, geen uitschieters.

jonas demeulemeester
Date du repas: inconnu

zondagavond net voor de film wilden we nog...

zondagavond net voor de film wilden we nog een hapje gaan eten ,we hadden niet gereserveerd , maar voor de (jonge) maitre d' hotel geen probleem ,twee maal de suggestie van de chef genomen op aanraden van de (vriendelijke) ober ,het was zeer lekker ,wij raden iedereen aan om eens een bezoekje te brengen aan dit fijne restaurant ,wat ons vooral opviel was de leuke aangename sfeer die er in het restaurant hangt en dit straalt ook uit op het personeel!Een hele leuke ervaring !

Steve Devoldere
Date du repas: inconnu

Met mijn echtgenote het restaurant bezocht...

Met mijn echtgenote het restaurant bezocht op woensdagavond rond 19h45. niet gereserveerd. Het leek ons iets te fris op het (ruime) terras, dus we zochten een tafeltje binnen. De zaal was ongeveer voor driekwart volzet. Je voelt onmiddellijk een gezellige , ongecompliceerde sfeer ondanks de betrekkelijke drukte. Grote en kleine gezelschappen, jong en oud. Het etablissement spreekt blijkbaar een breed publiek aan. We gingen beiden voor de paling in roomsaus. Héérlijk. Echt gemaakt volgens de regels van de kunst. Nog een potje extra paling en extra frietjes erbij precies op het goed moment. Vlotte en vriendelijkte bediening met een sappig Brugs accentje. En dat allemaal voor een zeer eerlijke prijs. Super . Zeker, zeer binnenkort, voor herhaling vatbaar.

willy degheldere
Date du repas: inconnu

Al jaren af en toe naartoe! Altijd even goed!...

Al jaren af en toe naartoe! Altijd even goed! Het budget is met 40 Euro te hoog gesteld en men kan dit vervangen door 30 Euro. Zeer goede kwaliteit/prijsverhouding, vooral met de menu van de patron. Côte à l'os voor één persoon mogelijk en veel beter dan elders. Vader van de patron was naar vernomen slager.

Tous les avis de ce restaurant