Avis pour Auberge De Herborist

33 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.4
33 avis
date score
placeholder
An
Avis du: 16/12/2019

Beetje teleurgesteld

We hebben met onze dochters in dit restaurant gegeten en de meningen waren regelijk verdeeld. Over 1 zaak waren we het eens. De service is zeker niet michelin ster waardig. De kelner konden we heel moeilijk verstaan en de bediening vonden we over het algemeen niet erg hartelijk, noch professioneel. Bepaalde gerechten konden ons echt wel charmeren. Zo hebben we ontzettend genoten van de foie gras bij de eend. Over de eend waren de meningen heel erg verdeeld. Het dessert was echt lekker, de kaasplank vonden we den weer iets minder maar toch origineel. We komen vaker in sterrenzaken en ik moet zeggen dat tot nog toe dit restaurant mij het minst kon bekoren. Maar uiteraard is het eten lekker. Aan de bediening en service over algemeen moet - in onze ogen - nog wel hard worden gewerkt. Misschien hadden we net pech deze avond, maar zoiets kan eigenlijk niet.

placeholder
Antoine
Avis du: 29/08/2017

Tegenvaller van GROOT formaat !

Het is niet omdat men alles in mini serveert dat het kwalitatief hoogstaand is! Let op hetgeen we kregen was niet slecht, maar zeker geen ster waard, ik ben er zeker van dat ze die niet meer krijgen bij een volgend bezoek. Om te beginnen serveer een gerecht niet meer in 4 kleine schaaltjes, anders moeten er in de keuken een paar bekwame werkkrachten bijkomen, want ons hoofdgerecht ( we waren met 8 personen) was echt koud! Schoteltjes voorverwarmen? Nee, sorry maar als collega kan ik het niet begrijpen ! Ben zelf sterrenkok op rust nu, en kan garanderen dat dergelijke zaken bij mij nooit zouden passeren, zeker niet op een vrij rustige middag!

placeholder
francoise
Avis du: inconnu
francoise recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

Amuse ?

We waren met 4 personen, de heren hadden een aperitief en de dames ( in het kader van alcoholcontroles) water. Bij de gerechten namen 2 personen een wijnarrangement (1 glas wit en 1 glas rood) en 1 persoon de aangepaste wijnen, de vierde gast drinkt geen alcohol. Dus het vijf-gangen menu voor vier peronen, rechtoe rechtaan... Groot was mijn verbazing toen we bij het afrekenen 2 x amuse moesten betalen. Bij navraag werd ons uitgelegd dat wanneer er geen aperitief werd gedronken de (overigens ongevraagde) amuses altijd werden aangerekend. Dit heb ik nog nooit gehoord, laat staan meegemaakt ! Heb hier een heel naar gevoel bij, mede door de reaktie van de ober. We hebben wel uitstekend gegeten, verfijnde keuken, heel bijzondere combinaties en pure smaken. Maar denk niet dat ik nog terug ga. Voel me hier een beetje door opgelicht.

Jef
Avis du: inconnu
Jef recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

In één woord : SUBLIEM

Geweldige smaken en buitengewoon gepresenteerd ... De klant geniet van de kwaliteiten van de grootmeester! Bedankt !!!

Marc
Avis du: inconnu

Uitstekend

Voor het eerst naar een sterrenrestaurant en een unieke belevenis. De kwaliteit van het eten was subliem. De gerechten zijn een pareltje voor het oog, gepresenteerd in een modern servies. Het kader is uniek en rustgevend. De geselecteerde wijnen smaken heerlijk en kan je daar ook aan redelijke prijzen bestellen. De bediening loopt gemoedelijk maar heel verzorgd. Een belevenis om nooit te vergeten.

placeholder
Kurt
Avis du: inconnu

zeer lekker, prachtig en uniek

Samen met mijn echtgenote daar gegeten en ik kan iedereen dit schitterend restaurant in een uniek kader ten zeerste aanprijzen! het eten was zeer lekker met een grote verscheidenheid. prijs/kwaliteit 10/10

placeholder
Ronny
Avis du: inconnu

Super gegeten. De combinaties van kleine bijger...

Super gegeten. De combinaties van kleine bijgerechten blijven steeds verassend. Echte aanrader

Natasja
Avis du: inconnu

het eten was super, smaakvol, puur en subliem....

het eten was super, smaakvol, puur en subliem. De service aangenaam attent en sfeervol. De keuze en combinatie van het eten prachtig en de aangepaste wijnen perfect. Een echte aanrader! In 1 woord SUBLIEM.

luk
Avis du: inconnu

Waar blijft die 2de ster met dit op het bord...

Waar blijft die 2de ster met dit op het bord kan het zeker niet lang meer uitblijven. Een dikke proficiat

Marc
Avis du: inconnu

zeker aan te bevelen ,prijs ,kwaliteit is uitst...

zeker aan te bevelen ,prijs ,kwaliteit is uitstekend. zeer goede ontvangst in een prachtig decor

date score