Vriendelijke en rustgevend bediening. Mijn...
Vriendelijke en rustgevend bediening. Mijn favoriete gerechtje bouillabaisse was terug superlekker. Gezellig en warm op terras kunnen eten met de terrasverwarmers.
Vriendelijk personeel en lekker eten
heerlijk gegeten, vriendelijke bediening. een aanrader
Super vriendelijk en gastvrij personeel, heerlijk eten voor een prima prijs!! Ook een mooie locatie!
Aardige bediening, lekker eten, fijne sfeer. Kregen een extra soepje vooraf en brood/boter buiten bestelling. Gaan er zo weer eten!
Geweldig restaurant in het hartje van Brugge!!! Van ons mogen ze 5 sterren krijgen! Het eten was zeer lekker, de bediening was supervlot en heel vriendelijk. We zijn bijna één uur te laat gekomen op gereserveerd tijdstip maar mits verwittigen per telefoon was onze tafel nog steeds gereserveerd voor ons. Uiteindelijk hadden we op het terras genoten van wisselvallig weer en lekkere gerechten. Deze plaats kunnen we gerust aan iedereen aanraden en onze complimenten voor de Chef Oleg! Mvg, fam. Luzin.
gezellig restaurant , vriendelijk personeel, snelle bediening en lekker eten
Vlotte bediening en heerlijke gerechten!
Zoals gemeld aan de uitbaatster (?). De mosselen waren niet gekruid.. Doe aub ook iets aan het sanitair. De file met mensen die dringend moesten reikte tot aan onze tafel. Gezellig eten met toiletbezoekers die over je schouder mee kijken, dat hoort niet..