Avis pour De Zevende Hemel

242 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.7
242 avis
date score
Line
Avis du: 16/07/2020
Line recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

gezellig en super lekker gegeten...

gezellig en super lekker gegeten

Jean-Claude
Avis du: 14/07/2020
Jean-Claude recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

La carte est simple mais les produits sont...

La carte est simple mais les produits sont de qualités. Le restaurant est situé sur une place assez calme. Le personnel est agréable et parle français.

Paul
Avis du: 11/07/2020
Paul recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten was heel lekker en de bediening verlie...

Het eten was heel lekker en de bediening verliep vlot en vriendelijk. Bovendien op wandelafstand van het station, dus na paar glaasjes kan je met de trein naar huis. Wij komen zeker nog eens terug.

Vincent
Avis du: 06/07/2020
Vincent recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Deuxième visite de ce restaurant se situant...

Deuxième visite de ce restaurant se situant à proximité du Béguinage. Très bon accueil, possibilité de manger en terrasse ou à l'intérieur. La carte est limitée mais les plats sont de qualité. Nous avons choisi la spécialité maison, la carbonnade flamande, et c'était parfait. Les prix sont raisonnables, le service est rapide et le cadre très agréable. Une bonne adresse à Bruges et nous reviendrons très certainement.

Rob
Avis du: 05/07/2020
Rob recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Heerlijk gegeten bij De Zevende Hemel voor...

Heerlijk gegeten bij De Zevende Hemel voor heel schappelijke prijzen! Absoluut een aanrader! :)

Henk
Avis du: 03/07/2020
Henk recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Zeer verzorgde maaltijden. Ons gezelschap at...

Zeer verzorgde maaltijden. Ons gezelschap at oa de specialiteiten zalm en stoverij. Die zijn zeker aan te raden. Vriendelijke bediening.

Andre
Avis du: 16/02/2020
Andre recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Vriendelijke ontvangst en lekker eten. En ook...

Vriendelijke ontvangst en lekker eten. En ook nog gezellig een babbeltje kunnen doen. Meer moet dat voor ons niet zijn.

Marc
Avis du: 15/02/2020
Marc recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker valentijnsmenu, heel vlot, altijd mooi...

Lekker valentijnsmenu, heel vlot, altijd mooi warm bij een heerlijk haardvuur, .....

Geert
Avis du: 05/02/2020
Geert recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Je wordt verwelkomt door de uitbaatster met...

Je wordt verwelkomt door de uitbaatster met een brede glimlach. Ze heeft tijd voor een praatje en je voelt je direct op je gemak, mede door de prachtige rustgevende inrichting die met zorg is gedaan. Wanneer de chef je een amuse gueule komt brengen en je kijkt in je bord, dan weet je... dit wordt genieten. De gerechten zijn mooi verzorgd en zéér lekker. Prijs/kwaliteit is dit een toppertje in Brugge

Pieter
Avis du: 27/01/2020
Pieter recommande ce restaurant pour: Groupes

Wij hadden een bon gekregen om eens goed te...

Wij hadden een bon gekregen om eens goed te gaan tafelen..... in de 7è Hemel in Brugge. Met de bon was er blijkbaar maar ( weinig ) keuze tussen 2 menu's ; stoverij en tongschar. Wij kozen dan maar voor de stoverij........( net iets, wat wij normaal NIET op restaurant zouden kiezen !) MAAR DIE WAS WEL SUPER LEKKER en de portie was meer dan genoeg. Alhoewel de presentatie iets fijner kon ; ( elk een bord met een beetje uitgeschept en een kommetje afzonderlijk om uzelf te bedienen, ware beter.......Nu krijg je direct een bord vol ,met veel saus en vlees er op ) We kregen daar ook een " mini-mini-mini " slaatje bij in een potje , zo groot gelijk een koffie tasje, Het was weer lekker, maar proportioneel schort er hier wel iets aan de hoeveelheid ? ... Nadien namen wij elk nog een ijsje met warme chocolade saus, die zat dan weer in een soort van ;te grote oude soepkom vorm , gepresenteerd ? ...dat kon iets beter...... Maar het ijs was TOP, en de hoeveelheid ; meer dan genoeg. ! De saus zelf was afzonderlijk geserveerd in een glas , t'en tijde dat we nog op kostschool zaten . De bediening was vriendelijk en goed......En binnenin , gezellig en lekker warm aan de haard. Zie zonder veel moeite kan het niveau in één oogopslag naar omhoog worden getrokken , het zit hem vooral in de presentatie van het eten zelf ,een beetje finesse ontbreekt, dat is toch ook belangrijk ,het zou iets fijner kunnen. Bij het eten die geserveerd werd , hadden wij eerst het gevoel dat we gewoon een dagschotel kwamen eten en voelden wij ons niet op restaurant ! Ik kreeg niet direct dat "Wauw" gevoel ......ondanks dat het eten wel lekker was. Wij waanden ons " net niet" in de 7è Hemel !

date score