Avis pour De Zevende Hemel

203 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.6
203 avis
date score
Koen
Avis du: 10/09/2019
Koen recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Vriendelijk onthaal, vlotte bediening en zeer...

Vriendelijk onthaal, vlotte bediening en zeer lekker gegeten.

Astrid
Avis du: 26/08/2019
Astrid recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Erg vriendelijk personeel en heerlijk gegeten,...

Erg vriendelijk personeel en heerlijk gegeten, als we weer in Brugge zijn komen we zeker terug

Rudy
Avis du: 20/08/2019
Rudy recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker eten , vriendelijk personeel , gezellig...

Lekker eten , vriendelijk personeel , gezellig interieur

Xavier
Avis du: 18/08/2019
Xavier recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Accueil tres sympathique. Cadre très cossy...

Accueil tres sympathique. Cadre très cossy et salle joliment décorée. Équipe dynamique et bienveillante. Rapport qualité prix appréciable. Tres bonne adresse a Bruges. Il est souhaitable de réserver

Thierry
Avis du: 11/08/2019
Thierry recommande ce restaurant pour: Rapport qualité/prix

Bonne cuisine de poisson avec bon rapport quali...

Bonne cuisine de poisson avec bon rapport qualité prix. Et ce qui ne gâte rien, service agréable et souriant

Ingeborg
Avis du: 04/08/2019
Ingeborg recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Heerlijk gegeten .. Alles zo smakelijk en mooi...

Heerlijk gegeten .. Alles zo smakelijk en mooi geserveerd . Vriendelijk personeel en een gezellige locatie . Wij zijn er 2 dagen achter elkaar geweest . ☺

Guy
Avis du: 28/07/2019
Guy recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Uw onthaal in een rustige sfeer, voor een...

Uw onthaal in een rustige sfeer, voor een lekkere zalm, net te veel gebakken. Uitstekende garnalenkroketten! G.s.

Hemme
Avis du: 26/07/2019
Hemme recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Heerlijk gegeten en goede bediening. Ondanks...

Heerlijk gegeten en goede bediening. Ondanks dat het 40 graden was.

Stefaan
Avis du: 22/06/2019

Het resstaurant was gesloten...

Het resstaurant was gesloten

Glenn
Avis du: 10/06/2019
Glenn recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

We zijn regelmatige bezoekers van het restauran...

We zijn regelmatige bezoekers van het restaurant en waren ook gisteren weer ontzettend tevreden over de voorgeschotelde gerechten. De stoverij was overheerlijk en ook de filet mignon - met perfecte cuisson en een topsausje - was bijzonder lekker. Ook leuk dat we getrakteerd werden op een amuse, met name een koud tomatensoepje met garnaaltjes. Helaas hadden we ditmaal geen tijd meer voor een dessertje, maar ook die bleken in het verleden toppertjes te zijn. Ook de verhouding prijs/kwaliteit is uitstekend, ideaal dus voor een rustig middagmaal in het weekend of een etentje met de familie ter gelegenheid van een verjaardag of - zoals gisteren - vaderdag.

date score