Avis pour De Zevende Hemel

236 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.7
236 avis
date score
Andre
Avis du: 16/02/2020
Andre recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Vriendelijke ontvangst en lekker eten. En ook...

Vriendelijke ontvangst en lekker eten. En ook nog gezellig een babbeltje kunnen doen. Meer moet dat voor ons niet zijn.

Marc
Avis du: 15/02/2020
Marc recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker valentijnsmenu, heel vlot, altijd mooi...

Lekker valentijnsmenu, heel vlot, altijd mooi warm bij een heerlijk haardvuur, .....

Geert
Avis du: 05/02/2020
Geert recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Je wordt verwelkomt door de uitbaatster met...

Je wordt verwelkomt door de uitbaatster met een brede glimlach. Ze heeft tijd voor een praatje en je voelt je direct op je gemak, mede door de prachtige rustgevende inrichting die met zorg is gedaan. Wanneer de chef je een amuse gueule komt brengen en je kijkt in je bord, dan weet je... dit wordt genieten. De gerechten zijn mooi verzorgd en zéér lekker. Prijs/kwaliteit is dit een toppertje in Brugge

Pieter
Avis du: 27/01/2020
Pieter recommande ce restaurant pour: Groupes

Wij hadden een bon gekregen om eens goed te...

Wij hadden een bon gekregen om eens goed te gaan tafelen..... in de 7è Hemel in Brugge. Met de bon was er blijkbaar maar ( weinig ) keuze tussen 2 menu's ; stoverij en tongschar. Wij kozen dan maar voor de stoverij........( net iets, wat wij normaal NIET op restaurant zouden kiezen !) MAAR DIE WAS WEL SUPER LEKKER en de portie was meer dan genoeg. Alhoewel de presentatie iets fijner kon ; ( elk een bord met een beetje uitgeschept en een kommetje afzonderlijk om uzelf te bedienen, ware beter.......Nu krijg je direct een bord vol ,met veel saus en vlees er op ) We kregen daar ook een " mini-mini-mini " slaatje bij in een potje , zo groot gelijk een koffie tasje, Het was weer lekker, maar proportioneel schort er hier wel iets aan de hoeveelheid ? ... Nadien namen wij elk nog een ijsje met warme chocolade saus, die zat dan weer in een soort van ;te grote oude soepkom vorm , gepresenteerd ? ...dat kon iets beter...... Maar het ijs was TOP, en de hoeveelheid ; meer dan genoeg. ! De saus zelf was afzonderlijk geserveerd in een glas , t'en tijde dat we nog op kostschool zaten . De bediening was vriendelijk en goed......En binnenin , gezellig en lekker warm aan de haard. Zie zonder veel moeite kan het niveau in één oogopslag naar omhoog worden getrokken , het zit hem vooral in de presentatie van het eten zelf ,een beetje finesse ontbreekt, dat is toch ook belangrijk ,het zou iets fijner kunnen. Bij het eten die geserveerd werd , hadden wij eerst het gevoel dat we gewoon een dagschotel kwamen eten en voelden wij ons niet op restaurant ! Ik kreeg niet direct dat "Wauw" gevoel ......ondanks dat het eten wel lekker was. Wij waanden ons " net niet" in de 7è Hemel !

Margino
Avis du: 27/01/2020
Margino recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

De menukaart is vrij beperkt maar het eten...

De menukaart is vrij beperkt maar het eten was meer dan prima. Heerlijke soep en de schartong en het rundsstoofvlees was ook heel super. De wat rare verwarmingsvuurtjes gaf wat een raar zicht ma bon....voor de rest prima hoor.

Dominique
Avis du: 20/01/2020
Dominique recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Lekker eten, vriendelijke ontvangst en bedienin...

Lekker eten, vriendelijke ontvangst en bediening. Prijs/kwaliteit heel goed.

Adelhild
Avis du: 19/01/2020
Adelhild recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten, vriendelijke bediening, mooie...

Lekker eten, vriendelijke bediening, mooie versiering, gezellig zitten

Bart
Avis du: 07/01/2020
Bart recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

gezelling interieur, fantastishe locatie, vrien...

gezelling interieur, fantastishe locatie, vriendelijk personeel, lekker eten.

Noel
Avis du: 30/12/2019
Noel recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vlot vriendelijke bediening. Goeie timing...

Vlot vriendelijke bediening. Goeie timing

Devaere
Avis du: 29/12/2019
Devaere recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijk onthaal. Prijs kwaliteit heel goed....

Vriendelijk onthaal. Prijs kwaliteit heel goed. Lekker eten, mooi gevulde borden. Super!!!!

date score