Cosmo Cucina Italiana

Sint Bavoplein 17 2530 BOECHOUT
Note moyenne des avis
7.8 Basé sur 27 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
27 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Maggie
Maggie recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Excellent

Excellent food varied menu friendly staff we are definitely going back Maggie

placeholder
Cynthia

Altijd lekker

Heel lekker eten ,vriendelijk personeel niets teveel .

Bert

Moederdag Dinner

Zondag zijn we met de hele familie naar "De Cosmo" geweest voor een uitgesteld moederdag dineetje met de hele familie. (10 pers.) Om de kosten niet uit de pan te laten swingen werd geopteerd om de huiswijn te nemen ook als aperitief. (vooraleer de menukaart te bekijken) We hebben met zijn allen een lekkere pizza gegeten. (Belgisch - Italiaans...) Er werd afgesloten met een koffietje (de stravecchia grappa was spijtig genoeg op :-() Toen de rekening kwam was dit toch een koude douche. De huiswijn (24 euro/fles) en water (6.5 euro/fles)hebben serieus doorgewogen op de rekening. Al bij al leuke plek, maar voor een snelle pizza met een huiswijntje gaan we toch andere oorden opzoeken in het vervolg..

Marina

Heel goed

Ik ben hier al verschillende keren geweest en het eten is echt goed.

niels

Met mijn vrouw op een Donderdag avond gaan...

Met mijn vrouw op een Donderdag avond gaan eten. Prima service, lekker eten en niet te dure prijs. Klein minpuntje was de nogal krappe ruimte verdeling bovenaan. Al bij al prima restaurant met vriendelijke bediening.

Les

De Cosmo, altijd lekker en ontspannen eten....

De Cosmo, altijd lekker en ontspannen eten. Lekker verzorgd en vooral hun versgebakken pizza's in de oven zijn een aanrader ! Niet duur, maar een aanrader ! Ook hun buitenterras is een aanrader. Wil je eens rustig genieten met tweetjes of met vrienden bijpraten, dan is dit ideaal !

Geert

trendy italiaans restaurant in boechout...

trendy italiaans restaurant in boechout

Julie

Lekker eten maar service... lang wachten, verke...

Lekker eten maar service... lang wachten, verkeerde bestelling, jammer.

James

Lekker eten,plezante sfeer ,mooi concept!!!...

Lekker eten,plezante sfeer ,mooi concept!!! Een aanrader

Natacha

Ik snap echt niet waar al die negatieve comment...

Ik snap echt niet waar al die negatieve commentaar van komt. Ik kom geregeld eten in Cosmo en ben nog nooit teleurgesteld buitengewandeld. De sfeer is er supergezellig, het personeel is altijd bereid om alles naar wens te laten verlopen en het eten is delicieus. Als ik er ben is er ook altijd echt heel veel volk dus Cosmo heeft goed te doen en ik zie dat ook niet zo snel veranderen. Voor alle mensen bij Cosmo : knap werk en doe zo voort! ps : Het groot scherm brengt dus wel degelijk een bevorderende sfeer!

Tous les avis de ce restaurant