We hebben met vrienden zeer lekker gegeten...
We hebben met vrienden zeer lekker gegeten , het personeel was heel vriendelijk en niet opdringerig. Enkel hebben wij weinig parking gevonden .
Lang geleden dat we nog zo lekker hebben gegeten. Niet goedkoop maar zeker zijn prijs waard!
Lekker eten en supervriendelijke bediening. Een aanrader.
Ons bezoek aan het restaurant was geweldig. Heel lekker , snelle en vriendelijke bediening. Wij zijn zeker tevreden en komen zeker terug. Alles was TOP !
Goede ontvangst Vlotte en vriendelijke bediening En heel lekkere steak a’ volonte Echt aanrader
Super lekker gegeten, mooie locatie, vriendelijk personeel. Wel een beetje prijzig. Elk gerechtje is apart te betalen.
Vriendelijke bediening en zeer lekker eten ! Gezellig interieur. Een echte aanrader voor de liefhebbers van vlees !
vriendelijke ontvangst, behulpzaam met het menu, mooi kader lekker eten! spijtig, weinig parking
Reeds 2maal geweest en telkens zeer maar dan ook zeer vriendelijk personeel. Komen non stop rond kijken of alles naar wens is. Zeer lekker kwalitatief vol eten. Prijs kwaliteit zeer goed. Mijn man voelde zich niet lekker en ook hier werd naar gevraagd bij het afrekenen. Wij blijven hier zeker regelmatig komen.