Budget
Pas de budget disponible
Jours de fermeture
Ouvert 7j/7
Contact
Afficher le numéro de téléphone Site web
A propos de ce restaurant
Lunch Garden est le restaurant familial par excellence. C’est l’endroit idéal pour aller manger un bout avec ses enfants et petits-enfants.
Chez Lunch Garden, vous pouvez déguster un repas sain et délicieux à un prix abordable et à tout moment de la journée. Que vous souhaitiez prendre un petit-déjeuner, un déjeuner ou un dîner, vous trouverez certainement quelque chose à votre goût dans le vaste choix de plats délicieux.
Lunch Garden privilégie au menu les plats traditionnels belges comme le vol-au-vent, les boulettes sauce tomate ou le steak-frites. Vous trouverez également une grande variété de plats de pâtes ainsi que des plats cuisinés au wok ou au grill.

Heures d'ouverture de Noël
16/12 - 8.30-21.30
23/12 - 8.30-21.30
30/12- 8.30-21.30
24/12 - 8.30-17.00
25/12 - 11.00-17.00
31/12 8.30-17.00
1/01 11.00-17.00
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.5 Basé sur 8 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
8 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
katty
Avis du: inconnu
katty recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Voor een snelle lekkere hap, ga naar Lunch Garden

in het kort omschreven, je bent snel bediend, het eten is lekker, niet duur, veel keuze op menu.

laura
Avis du: inconnu

Prima prijs-kwaliteit verhouding!

In de Lunch Garden kan je eten voor een prima prijs-kwaliteit verhouding en in een gezellige omgeving. ETEN: +prima prijs/kwaliteit verhouding +het eten wordt lekker warm geserveerd +ruim aanbod OMGEVING +gezellige hoekjes/ veel verschillende tafels +propere tafels +zeer vriendelijk personeel! +propere en gezellige omgeving +prima openingsuren +ruime parkeergelegenheid SUGGESTIES -het is spijtig dat je moet betalen voor een toiletbezoek

placeholder
Sofie
Avis du: inconnu
Sofie recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

vlotte bediening, proper restaurant. Top om...

vlotte bediening, proper restaurant. Top om tijdens je middag pauze met collega's lekker te eten !

placeholder
Stijn
Avis du: inconnu
Stijn recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Lekker eten voor een zeer faire prijs

In de Lunch Garden van Korbeek-Lo kan je lekker eten voor een eerlijke prijs, maar je moet wel zien dat je vroeg (of laat) genoeg gaat, want anders kan je wel eens lang moeten aanschuiven en in het slechtste geval ook geen plaats meer voor te zitten vinden. Blijkbaar zijn ze in die zin een beetje het slachtoffer van hun succes. Ook voor gezinnen is dit een leuke uitstap omdat het betaalbaar blijft en dat er speciale kinderschotels zijn. Ook de gewone schotels kunnen bovendien in kinderporties besteld worden. Het is wel jammer dat er geen speelhoekje meer is, zoals indertijd toen ik klein was ;-)

placeholder
Annemie
Avis du: inconnu
Annemie recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Lekker eten en ideaal voor met kinderen!

Een goed restaurant met toch goed eten, waar men niet raar opkijkt als je met je kroost daar binnen wandelt. Héél kindvriendelijk: ruim aanbod aan kindermenu's, kinderstoelen, ballonnen, zelfs slabbetjes! Ook voor mama en papa is er steeds iets lekkers te eten, de pasta en de videe waren zeer lekker. Zeker een aanrader als je liever niet zelf wil koken!

placeholder
Amelie
Avis du: inconnu
Amelie recommande ce restaurant pour: Rapport qualité/prix

Vriendelijk personeel zou het al veel beter maken.

Het lijkt alsof het personeel tegen hun zin aan het werk is en tegen hun zin uitleg geven over het eten. Het eten op zich is niet slecht maar er bestaan betere restaurants in de buurt.

Walter
Avis du: inconnu
Walter recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Gezellig interieur, goede variatie aan gerechten

Vandaag de eerste keer gaan eten in deze Lunch Garden, ik ken de keten wel, maar deze is een met de nieuwste inrichting. Binnengekomen merkte ik dat er veel ruimte was om te zitten, met gezellige hoekjes en verschillende plaatsen waar je zelfs met je laptop kan zitten (er zijn stopcontacten voorzien). Er is ook overal een goede wifi verbinding. Vooraleer ik mijn keuze ging maken, had ik eerst nog een vraag in verband met een kortingbon die ik bij had. Die ben ik meteen aan de kassa gaan stellen en de vrouw aan de kassa was zeer vriendelijk en behulpzaam. Eenmaal binnen was er een mooi overzicht van de menu. De gerechten waren ingedeeld in drie prijscategorieen (tussen 7,99 en 11,99) en voor 3 euro extra kon je een drankje met dessert bijnemen. Dat wil dus zeggen dat je altijd voor maximum 15 euro gegeten hebt. Ik twijfelde tussen een wokschotel en een klassiek koninginnehapje. Uiteindelijk ben ik toch voor het laatste gegaan, kwestie van te goed te kunnen vergelijken.Warme groentjes waren ook inbegrepen, hoewel er wel maar beperkte keuze was (slechts vier opties). Misschien te wijten aan het feit dat het al 14u voorbij was? Ik heb een beetje rodekool, appelmoes en worteltjes genomen. De rodekool was lekker en de appelmoes ook, de worteltjes waren flauw, waren niet gekruid en smaakten eigenlijk naar niets. Heb er dan maar een beetje peper en zout opgedaan en dan was het wel te eten. Wat het hoofdgerecht zelf betreft, het was lekker, de portie was royaal, de kroketjes ook lekker, het enige puntje van kritiek misschien was dat het eten niet warm genoeg was. Na enkele hapjes had ik echt al het idee dat delen al helemaal afgekoeld waren. (Misschien ook te wijten aan het feit dat we net na de middagrush komen eten zijn?) Dat vond ik ergens wel spijtig, want je verwacht toch dat de kwaliteit de hele dag door dezelfde standaard heeft. Algemeen genomen was het wel best gezellig en de prijs kwaliteit ook zeker in orde, alleen iets warmer had perfect geweest! JR

Tous les avis de ce restaurant