Vlotte service, originele kaart, vriendelijk...
Vlotte service, originele kaart, vriendelijk personeel, leuke setting, heerlijke gerechten
Originele en super lekkere keuken gecombineerd met de heerlijke bieren van brouwerij Liefmans en dat op een gezellig terras langs de Schelde. Proficiat. We komen zeker terug.
De sfeer, de ontvangst, de bediening, het eten …. en de prijs , alles klopte. En het biertje!
Topgerechten, topbediening, topsfeer...
Prachtige locatie, top service en heel lekker eten!
Zeer gezellig zitten. Het eten was fantastisch lekker! Ook aangepast aan de allergenen. Top gewoon
Correcte bediening.uitleg vragen over deelgerechten wordt excellent uitgelegd!
Het etentje bij Odnar was voor ons de ideale afsluiter van onze teambuildingactiviteit. Heerlijke gerechten tot in de puntjes verzorgd + Zorgvuldig geselecteerde wijn en bier ter plekke op de site gebrouwen + Vriendelijke bediening in een prachtig kader = Topervaring! Een groep van 21 personen vormt geen probleem voor dit team dat goed op elkaar is afgestemd! Wij komen zeker terug ;-)
Nice location, different type of food and all round relaxed sphere.