Cuisine
Budget
€€€
Jours de fermeture
Dimanche soir, Lundi soir, Mardi, Mercredi
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
9.0 Basé sur 4 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
4 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Schockaert
Avis du: inconnu

Wij hebben fantastisch genoten van de omkaderin...

Wij hebben fantastisch genoten van de omkadering, de tuin, het terras en niet te vergeten het heerlijke eten en de zeer bijpassende wijnen. Een aanrader is zeker de "Ladychefmenu". Wij komen zeker terug.

E.
Avis du: inconnu

E. ( Schelle ) 23/04/2007 Toevallig hier...

E. ( Schelle ) 23/04/2007 Toevallig hier terecht gekomen. Menukaart bood voor elk wat wils, met 6 personen was de variatie in de gerechten enorm, alhoewel ik wel merkte dat veel mensen voor het menu kozen. De wijnkaart was zeer uigebreid, heel goede wijnen, iedereen was vol lof over onze keuze. Gerechten waren heel lekker, verfijnd, bediening was subliem, doch niet te afstandelijk. In de zomer waarschijnlijk grote aanrader door mooie tuin en dito terras. Prijskaartje in natuurlijk navenant.

E.
Avis du: inconnu

Toevallig hier terecht gekomen. Menukaart...

Toevallig hier terecht gekomen. Menukaart bood voor elk wat wils, met 6 personen was de variatie in de gerechten enorm, alhoewel ik wel merkte dat veel mensen voor het menu kozen. De wijnkaart was zeer uigebreid, heel goede wijnen, iedereen was vol lof over onze keuze. Gerechten waren heel lekker, verfijnd, bediening was subliem, doch niet te afstandelijk. In de zomer waarschijnlijk grote aanrader door mooie tuin en dito terras. Prijskaartje in natuurlijk navenant.

Dirk en Gerda
Avis du: inconnu

Een echte proficiat voor de chef kok in de...

Een echte proficiat voor de chef kok in de keuken, die van het vrouwelijk geslacht is ! Een zeer lekkere en originele keuken met verse producten. Een prima prijs-kwaliteit verhouding. Een zeer professionele, aangename en vriendelijke bediening. Echt een bezoek waard ! En... wij schrijven deze aanbeveling niet na slechts 1 bezoek. Dit is geen toeval.

Tous les avis de ce restaurant