Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Fermé le Mardi. Seulement ouvert les soirs.
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.9 Basé sur 12 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
12 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Marijke
Avis du: inconnu

Nog altijd de beste pizza van Wilrijk

Sinds de verbouwing is het wel properder en ruimer, maar misschien ietsje minder sfeervol. De bediening is OK, al is het er eigenlijk altijd enorm druk. Marge op pizza's zal ook niet zo groot zijn, dat je er heel veel personeel tegenaan kunt gooien. De smaak is onbetwistbaar!!!!

Gie
Avis du: inconnu

Het vorige bezoek was vier jaar geleden en...

Het vorige bezoek was vier jaar geleden en los van het veranderde interieur was de kwaliteit van de pizza's inderdaad gebleven wat het was: zeer lekker. Voor hongerige mensen die eens in Wilrijk verdwalen is het nog steeds een lichtpunt. De personencultus rond Enzo die wat parmantig in zijn zaak komt binnenstuiven is wel vervelend en ik kan de commentaar van de andere bezoeker begrijpen. Beter uithalen dus.

Kristof
Avis du: inconnu

Wat vroeger een charmant kwaliteitsvol en gezel...

Wat vroeger een charmant kwaliteitsvol en gezellig italiaans pizzarestaurantje was is nu een kitscherige, lawaaierige kantine geworden. Een kwartier moeten wachten tot onze gereserveerde tafel vrij kwam. Daarna nog eens 3 kwartier moeten wachten op ocharme 2 pizza's. Zelfs geen broodmandje gekregen, terwijl sommige tafels dit wel kregen. Ook onze voorgers, want er werd niet de moeite genomen om de tafel af te vegen. Er zijn zoveel mogelijk tafels in de ruimte gepropt, wat het lawaai niet te harden maakt. Daarbovenop was de pizza flets van smaak. Wat een tegenstelling tot hoe het vroeger was. Die typische italiaanse charme, de gastvrijheid, de geweldig lekkere pizza's... Blijkbaar allemaal verdwenen ten koste van slechts 1 doel: winst, en liefst zoveel mogelijk op zo kort mogelijke tijd. Hier kom ik nooit meer!

Evie
Avis du: inconnu

LEKKER!!!!...

LEKKER!!!!

Inge
Avis du: inconnu

De inrichting is niet echt gezellig te noemen...

De inrichting is niet echt gezellig te noemen maar het eten is enorm lekker! De sfeer is op zijn "Italiaans", heel gemoedelijk. Een aanrader!

Lieven
Avis du: inconnu

Beste pizza capricciosa ooit !!...

Beste pizza capricciosa ooit !!

Marco
Avis du: inconnu

Deze autentieke Italiaanse pizzeria is een...

Deze autentieke Italiaanse pizzeria is een must voor liefhebbers van de Italiaanse keuken. De pizzamaker is Europees kampioen maw nog nergens zulke lekkere en originele pizza's gegeten! Ook aanraders zijn de cannelloni Sole en de zelfgemaakte limoncello. Er heerst altijd een bruisende Italiaanse sfeer.

Guy
Avis du: inconnu

De beste pizza's in de regio op zijn Italiaans...

De beste pizza's in de regio op zijn Italiaans geserveerd dus meestal nogal wat chaotische toestanden met mamma en de ragazzi. Oubollige inrichting moet je er bij nemen.

Christophe
Avis du: inconnu

Echte Italiaanse degelijke keuken. Je krijgt...

Echte Italiaanse degelijke keuken. Je krijgt waar voor je geld. Erg gezellig kun je het interieur niet noemen, maar de zeer lekkere pizza's en pasta's maken dat goed. Gewoon lekker Italiaans met niets meer.

Tous les avis de ce restaurant