Nous n'avons pas encore de photo de ce restaurant
Ajoutez une photo
placeholder
Cuisine
Budget
Jours de fermeture
Dimanche, Samedi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.6 Basé sur 14 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
14 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Danielle
Avis du: inconnu

Subliem !!

gisterenavond in bar(t)-a-vin gaan eten. Héél lekker ! Klein restaurant in de iets duurdere prijsklasse, zéér kleine kaart, maar alles is KAKELVERS, en wordt voor jouw ogen in het restaurant klaar gemaakt, want de keuken staat in het midden van het restaurant. Eerlijke produkten, eerlijke gerechten ! Wijn wordt per glas genomen en de keuze is héél uitgebreid. Echt iets voor wijnliefhebbers en vleeseters ! Vermits ik geen wijn lust had ik enkel nog de keuze tussen water, koffie en thee. Maar dat woog niet op tegen de kwaliteit van de gerechten die geserveerd worden ! Voor een speciale gelegenheid zeker doen !!!

Jan
Avis du: inconnu

Smakelijke gerechten, prima bediening en gezell...

Smakelijke gerechten, prima bediening en gezellig kader. Te frequenteren!

Bert
Avis du: inconnu

Wijn bar met prima keuken. Tip van Michiel...

Wijn bar met prima keuken. Tip van Michiel

Tim
Avis du: inconnu

Heel gezellig restaurantje, orgineel ingericht....

Heel gezellig restaurantje, orgineel ingericht. Lekkere, eerlijke gerechten. Lekkere espresso!

Jan
Avis du: inconnu

Beperkte keuze met enkele "vaste" gerechten...

Beperkte keuze met enkele "vaste" gerechten en suggesties waardoor versheid verzekerd. De wijnen die Bart serveert zijn steeds aangepast aan klant en gerecht. Eén van mijn favoriete adressen in Antwerpen.

Klaartje
Avis du: inconnu

Lekker eten, zeer vriendelijke bediening. Het...

Lekker eten, zeer vriendelijke bediening. Het interieur doet heel gezellig aan. Heel veel plaatsen zijn er niet, maar dit heeft zijn charme. De kaart is ook niet heel uitgebreid, maar toch voor ieder wat wils. De wijnen die de patron aanraadt passen telkens heel goed bij het gekozen gerecht. Ideaal voor fijnproevers, die houden van puur en lekker eten met een goed glas wijn erbij. Jammer dat ik dit adresje niet eerder ontdekt heb.

Cedric
Avis du: inconnu

Bezocht op een simpele weekavond, na uitgebreid...

Bezocht op een simpele weekavond, na uitgebreid te aperitieven... Zéér beperkte keuze (geen vis-gerechten), goed maar beperkt! Kwaliteit en marktproducten is 1 ding, maar het mag toch iets meer zijn... Wat betreft wijnen was ik teleurgesteld, maar wil ik me nog niet over uitspreken...

sissi
Avis du: inconnu

eenvoudig maar toch bijzonder concept: je eet...

eenvoudig maar toch bijzonder concept: je eet "wat potje schaft" en dat is één kraakvers gerecht van de dag ofwel de specialiteit 'tartaar' (absoluut aan te raden); bart is een toffe & minzame kerel die je zonder kapsones wegwijs maakt in z'n assortiment wijnen. de keuken is top, bart z'n kompaan bereidt heerlijke gerechten aan eerlijke prijs! wou dat we dit adresje ook voor ons verborgen konden houden doch reservatie is vaak noodzaak gezien het succes van deze zaak

frederik
Avis du: inconnu

Origineel concept nabij het slachthuis. Wij...

Origineel concept nabij het slachthuis. Wij waren onder de indruk van barts kookkwaliteiten , maar hadden toch vragen bij de wijnkeuze. Bij het bestellen van een fles weet je niet wat je gaat betalen , dus dit moet wel vernaderd worden , anders kom je voor een verrassing te staan zoals wij.

Karen
Avis du: inconnu

Een aangename ontdekking die voor herhaling...

Een aangename ontdekking die voor herhaling vatbaar is. In plaats van een uitgebreide kaart, tovert de chef een heerlijke dagschotel op tafel. Er is keuze uit enkele antipasti vooraf en enkele nagerechten of kaas voor wie nog plaats heeft. Uitgelezen wijnen tegen eerlijke prijzen ronden het geheel af. Wij genoten van een cocotte van ei en grijze garnaaltjes, gevolgd door een steak tartaar "reinvented": een streling voor de tong!

Tous les avis de ce restaurant