Cuisine
Budget
€€€
Jours de fermeture
Fermé le Dimanche - Lundi - Mardi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Site web
A propos de ce restaurant
Depuis 1972 , Gustje et le cuissinier s'occupe de ce renommé charmant petit restaurant de crustacés. Vous n’y trouverez ni poissons ni viandes, mais des préparations de homards allant du traditionnel à l’exotique. Renommé pour la fraicheur de ses cocquillages et crustacés.
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
9.1 Basé sur 6 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
6 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Hellen
Avis du: inconnu

een gaste uit de eind jaren 70 tig.

eind jaren zeventig (ja inderdaad) bezocht ik de vogeltjesmarkt in Antwerpen. Mijn vriendin (Jos) en ik. wij ontmoeten na afloop van de markt een aardige Antwerpse man die ons na enkele wijntjes naar dit restaurant bracht. Na aflevering van ons (grapje) ging hij weg. Jos en ik, logeerden in Westdorpe in Zeeuws Vlaanderen, hebben in restaurant den Beer Goddelijk gegeten en gedronken. Zeker in de zeventiger jaren was dit voor ons een belevenis. Wij hebben nog enkele keren in Westdorpe gelogeerd en bezochten altijd den Beer. Ik heb destijds een kaartje meegekregen en heel goed bewaard. spijtig ben ik na die jaren niet meer in de gelegenheid geweest om uw restaurant te bezoeken. Maar heb wel reclame gemaakt. Zo enthousiast was ik. Ook de inrichting vonden wij geweldig. Ik hoop dit jaar ,eindelijk, uw restaurant weer te bezoeken. Wat ik wel zou willen weten, of de huidige eigenaar nog dezelfde is ? Gelet op de reviews lijkt mij dat, wanneer dat niet zo is, de nieuwe "kokers" enz. dezelfde wens hebben om hun gasten te laten geniet. Hellen

placeholder
Renaat
Avis du: inconnu

Kreeft op z'n best!!!

Tussen de multiculturele winkels en eethuizen van de handelsstraat, ligt dit klein gezellig restaurantje. Eenvoudige inrichting maar zeer lekker eten. Genoeg keuze voor een heerlijke schranspartij. Voor 60 euro per persoon heb je een drankje en een heerlijke kreeft, deze keer in een groentebouillon. Volgende keer probeer ik de kreeft gebakken in lookboter.

Noëlla
Avis du: inconnu

Super lekkere kreeft gegeten, just grilled Leu...

Super lekkere kreeft gegeten, just grilled Leuke sfeer, echt Antwaarps Enkel de gegevens aanpassen, er worden geen schaaldieren meer geserveerd.

Olivier
Avis du: inconnu

Weet je een perfect bereid kreeftje, sorry,...

Weet je een perfect bereid kreeftje, sorry, een perfect bereide kreeft te appreciëren? Slechts één adres (in Anwerpen) : Den Beer. Niet geschikt voor bekrompen, stijve zieltjes. Ook niet voor m'as-tu-vu publiek. Respect Gusje!!

Isabel
Avis du: inconnu

We reden al een half uurtje rond in een voor...

We reden al een half uurtje rond in een voor mij ongekend stukje Antwerpen. We hadden een verrassingsetentje voor mijn ma en wisten dus niet wat ons te wachten stond. We konden ons ogen nauwelijks geloven, in deze zeer multiculturele wijk stond een klein restaurantje met groene gordijntjes en rode servieten. Het leek goedkoop... Het eten was gewoon subliem. King krab, oesters, kreeften... allemaal om te verser. De porties heel royaal. Mijn man en ik hadden de bouillabaise als hoofdgerecht en waren overdonderd. Superlekker! Eigenlijk volstond dit als maaltijd, maar toch .. een voorgerechtje is altijd leuk. De eigenares stelde voor de gigatische overschot mee te nemen naar huis, maar dit durfde mijn vader niet. Jammer. Wel blij dat ik die rekening niet zelf moest betalen. Maar het was wel van hoge kwaliteit. Een aanrader voor als het iets speciaals mag zijn.

Jean
Avis du: inconnu

wij komen hier al jaren en steeds is het een...

wij komen hier al jaren en steeds is het een uitzonderlijk genoegen hier te mogen kreeft eten.

Tous les avis de ce restaurant