Topp inorde!...
Topp inorde!
Er was geen entertainment de sushi was niet lekker. En geen leuke sfeer.
Zeer gezellig restaurant, goede muziek op de achtergrond, vriendelijk personeel en het eten is een 10/10.
door plotse reden konden ze niet open gaan, jammer had graag gegaan en de sushi geprobeerd. heel vreemd
Het eten en de bediening waren super zoals altijd! Yakuza is een echte aanrader voor iedereen, fantastische zaak!!
Service niet goed, waren niet bezig met de klanten.
Leuke sfeer en mooie inrichting. We werden meteen geholpen en eten werd snel geserveerd ondanks de drukte. Kindvriendelijk.
De service was erg slordig en gehaast. Ook is onze bestelling verkeerd genomen en worden er in plaats van excuses smoesjes gegeven. Hierna komt het aangepaste eten koud aan en niet lekker en ook zetten ze de muziek uit wanneer we in de kai club zitten te drinken en te eten terwijl we juist reserveringen maken voor het muziek. Dus erg onbeleefd en chaotisch. En ik heb ook geen verlegen bedrag betaald op de rekening dus heel jammer dit.
Slechte bediening, vuile borden,dim sum besteld lang gewacht en na dat wij achter vraagt zegt dat fout gebeurd kan niet besteld worden. En was niet druk