Zeer lekker en zalig buiten gezeten met zicht...
Zeer lekker en zalig buiten gezeten met zicht op Antwerpen, linguine frutti di mare was perfect, vriendelijke bediening
Heel veel redenen: de geweldige locatie, de vriendelijke bediening, de uitstekende gerechten, het vakantiegevoel dat er gratis wordt bijgeleverd. We kijken al uit naar de volgende keer.
Het is een pracht locatie ,goed weer, dus buiten op het rooftop terras gezeten,top het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam, en heel belangrijk ,we hebben zalig gegeten en gedronken ,zeker overdoen !!!
Lekker eten. Mooi uitzicht vanop het terras.
Correcte afhandeling reservering voor 5. Vriendelijke en efficiënte service. Rekening gehouden met enkele speciale wensen. Lekker én Italiaans eten. En natuurlijk: zomeravond op ´t mooiste terras van Antwerpen.
Het mooi aanbod aan suggesties heeft onze verwachtingen opnieuw ingelost. Zeer lekker klaargemaakt. De verzorgde tafels en perfecte bediening is hun handtekening. Tot de volgende keer.
Erg goede keuken - bereidingen met verse producten. Vriendelijke en goede bediening. Mooie setting.
Uitstekend gegeten. Keuken van hoge kwaliteit. Voortreffelijke bediening.
Vriendelijk, erg lekker, goede wijnsuggestie en we konden nog voor dezelfde avond reserveren. Heel fijn!.