placeholder
Cuisine
Budget
Pas de budget disponible
Jours de fermeture
Ouvert 7/7
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.4 Basé sur 3 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
3 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Sonja
Avis du: inconnu

Wij zijn hier reeds verscheidene malen gaan...

Wij zijn hier reeds verscheidene malen gaan eten en telkens héél lekker. Nog nooit problemen gehad met bediening of wachttijden what so ever. Het verbaast me dan ook de vorige reactie te lezen. Misschien een slechte dag geweest?

Marc
Avis du: inconnu

Vorige week bezocht voor de 4e keer. Het betre...

Vorige week bezocht voor de 4e keer. Het betref hier een systeem van all in via aanduiden gewenste eten op een lijstje. Na omstreeks 1u40 hadden wij slechts eenmaal eten gehad (enkele deeltjes sushi) ondanks het feit dat wij al een 2e en 3e bestelling hadden geplaatst. Omdat het druk was hadden wij nog niet aangedrongen echter navraag leerde ons dat men een fout had gemaakt en dat er nog niets besteld was. Op dat moment was de maat vol en wilden wij het restaurant verlaten. Voor 1 fles wijn, 4 softdrinks en enkele stukjes sushi heeft men ons toch 109 Euro aangerekend. Een regelrechte schande. Thuisgekomen een mail gestuurd met het relaas, maar zelfs excuses bleken te veel gevraagd. M.a.w. Kaiseki NOOIT meer, iedereen kan fouten maken maar he ze daar op reageren is ronduit beneden alle service.

Marie France
Avis du: inconnu

verse, a la minute bereiding, vlotte, vriende...

verse, a la minute bereiding, vlotte, vriendelijke bediening, apart concept 'all you can eat but leftovers you get charged for' excellente prijs/kwaliteit/hoeveelheid verhouding

Tous les avis de ce restaurant