Superlekker en bediening zeer vriendelijk...
Superlekker en bediening zeer vriendelijk
Superlekker en bediening zeer vriendelijk
Heel gezellig. Heerlijk gegeten. Superleuk dat ze een vuurwerkje op het dessert van ons jarig nichtje hebben geplaatst. Al 3 keer hier gegeten en telkens top!
Goede, vriendelijke bediening. Lekker eten, verse ingrediënten. Ondanks dat we een groep van 20 waren, was alles in orde op een missing van gerecht na. Dit probleem werd meteen op een professionele manier opgelost.
Vriendelijke bediening die er steeds voor zorgen dat je niets te kort komt. Heel lekkere gerechten en fantastisch interieur.
Een vaste waarde en altijd kwaliteit.
Van te voren zeer gemakkelijk contact. Bij aankomst alles goed geregeld, heerlijk eten, zeer vriendelijke bediening, fijne sfeer.
Héél vriendelijk personeel en héél lekker eten. Wij komen er geregeld daar eten en altijd top. Een echte aanrader!
Lekker eten in een rustieke omgeving met vriendelijke bediening, zeker een aanrader binnen het Italiaanse aanbod
de gerechten waren lekker, de service zeer vriendelijken gepersonaliseerd met alles altijd in overleg met de organisator, respect van de timing. Als gids stel ik zeker un adres voor aan anderen voor. Vr gr Alain