Cuisine
Budget
Jours de fermeture
Dimanche, Lundi
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.6 Basé sur 10 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
10 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Geert
Avis du: inconnu

De betere sushi van 't stad

Tokyo is een minder bekend restaurant in de stad (vroeger gelocaliseerd tegenover De Peerdestal). Het eten is verzorgd en zeer lekker. Afhankelijk van welke vis in huis is, kan u de patron een schotel laten samenstellen. Tip: probeer de tempura crab inside-out roll!

Jean Pierre
Avis du: inconnu

gaan regelmatig naar dit restaurant, heeft...

gaan regelmatig naar dit restaurant, heeft nu een nieuwe vestiging in de Haarstraat. Dus de opmerking van enkele jarengeleden geld niet meer. Knusse inrichting. Lekker Japans voor een betaalbare prijs.

alain
Avis du: inconnu

klein intiem en top kwaliteit......

klein intiem en top kwaliteit...

Evangelina
Avis du: inconnu

Lekker! Tezamen met I Ro Ha één van mijn vaste...

Lekker! Tezamen met I Ro Ha één van mijn vaste stekkies in Antwerpen. Heerlijk verse sushi, vriendelijke en goede bediening, aangename sfeer en goede prijs/kwaliteit verhouding! Porties op zich zijn ok. Het sushi menu is een aanrader +- 30 eur. Inrichting sober maar zeker niet storend. Buiten de heerlijke sushi zeker de Japanse ravioli eens proberen, volgens mijn bescheiden mening de beste die ik al gegeten heb.

Jean Pierre
Avis du: inconnu

Goede keuken, vlotte bediening. Inrichting...

Goede keuken, vlotte bediening. Inrichting wel niet 100% maar de rest laat dit snel vergeten.

Geert
Avis du: inconnu

Nepu was leerling van een oude sushi meester....

Nepu was leerling van een oude sushi meester. Hij neemt z'n tijd, maar het resultaat is verbluffend. Tip: probeer de 'Sarada Tokyo' eens!

Eva
Avis du: inconnu

Eén van DE betere sushibars van Europa!! Kader...

Eén van DE betere sushibars van Europa!! Kader mocht iets aangenamer zijn.

Chi Kent
Avis du: inconnu

The little chinees, het is voor mij al een...

The little chinees, het is voor mij al een tijdje geleden da'k nog geweest ben maar voor de mensen die opzoek zijn naar een HEEL goeie japans restaurant is deze wel geschikt tenzij je daar met 20 man gaat eten dan word het wel heel krap...omdat het daar ni bedoeld is voor met groep te gaan eten is het best gezellig onder een klein groepje of gezellig met je partner te gaan eten het eten is er vers en kwa portie en formaat van eten is het best waard voor je geld tegenover andere plaatsen. greats and see you later on this week.

Chi Kent
Avis du: inconnu

De enige japans restaurant waar je lekker en...

De enige japans restaurant waar je lekker en vers eten op tafel krijg, de decoratie is wa minder maar het hoef ni door de decoratie gezellig te zijn als je met je vrienden of je geliefde daar ben. Het is daar niet groot maar hoe groter de restaurant is hoe langer je op je eten moet wachten en je kan de chef ter plaatse je eten zien voorbereiden; ben daar al een vaste herkenbare klant en het is zeker de moeite waard om daar te gaan eten.

Emanuel
Avis du: inconnu

Heel lekker gegeten en in tegenstelling tot...

Heel lekker gegeten en in tegenstelling tot de meeste Japanners niet te duur (eten en drinken all in zo'n 30 eur pp.). De mooie dochter des huizes bediende ons (en zij alleen is al een bezoek waard). Uitgebreide keuze, gelukkig ook voor niet-sushi liefhebbers want Japans is meer dan dat!

Tous les avis de ce restaurant