Avis pour Umi Sushi & Asian Cuisine

96 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.0
96 avis
date score
jaimie
Avis du: 17/02/2018
jaimie recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Altijd zeer lekkere sushi! Mijn lievelingsresto...

Altijd zeer lekkere sushi! Mijn lievelingsresto!!!! bedankt!

Aurore
Avis du: 15/02/2018
Aurore recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Yes...

Yes

Melissa
Avis du: 15/02/2018
Melissa recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

I visit Umi A LOT and I’m always very pleased...

I visit Umi A LOT and I’m always very pleased with the food quality price and ambiance Umi is basically my second home

Marie
Avis du: 15/02/2018
Marie recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Onze serveerster was super vriendelijk! Een...

Onze serveerster was super vriendelijk! Een iets donkerder meisje met felrode lippen en een prachtige glimlach. Het eten was overheerlijk!! Zeker voor herhaling vatbaar.

Jaspers
Avis du: 14/02/2018
Jaspers recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie

Great food and even better service!...

Great food and even better service!

Luca
Avis du: 12/02/2018
Luca recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Cadre trendy

Normaal gesproken bestellen wij sushi om thuis...

Normaal gesproken bestellen wij sushi om thuis op te eten, omdat ik vroeger niet zo tevreden was over de bediening (wachten op drinken, bij het stellen van vragen raar aangekeken worden etc.), Maar gisteren was de bediening heel goed! En het eten heel erg lekker

Rachel
Avis du: 12/02/2018
Rachel recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Ons favoriete restaurant omdat het eten erg...

Ons favoriete restaurant omdat het eten erg smaakvol is. Nergens is de sushi lekkerder als hier.

Hannes V.
Avis du: 25/01/2018
Hannes V. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

yes...

yes

Debby
Avis du: 21/01/2018
Debby recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Very friendly service!...

Very friendly service!

Natasja
Avis du: 01/01/2018
Natasja recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Good food, good service, friendly people and...

Good food, good service, friendly people and a nice atmosphere.

date score