Nous n'avons pas encore de photo de ce restaurant
Ajoutez une photo
placeholder
Budget
€€
Heures d'ouverture
Maintenant ouvert Heures d'ouverture
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.2 Basé sur 11 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
11 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Ann
Avis du: inconnu

meer dan 25 jaar klant

sinds 1986 komen wij met regelmaat eten in de Parillada Argentina. De keuken en bediening is voortreffelijk. Nog steeds dezelfde patron en obers; wat een zeldzaamheid is in deze branche.

Giel
Avis du: inconnu

Goed eten voor een goede prijs

een aanrader !

Daniëlla
Avis du: inconnu

zwaar teleurgesteld

Ondanks onze reservatie weken op voorhand en de specifieke vraag naar een bepaalde tafel waar we enige tijd geleden samen met vrienden een fantastische avond beleefden werden we boven in een koude ongezellige kamer gedropt !!!!De Moyito die voordien fantastisch was was gewoon slecht slecht en dat voor 9€ Het verschil van eten met de vorige keer was duidelijk merkbaar !!! Dus voor ons nooit nooit meer !!!!

jo
Avis du: inconnu

Pfff!

Ondanks vroege reservatie werden we met 8 personen op de bovenverdieping gedropt in een klein ongezellig zaaltje waar veel te veel mensen samengepropt zaten. De ruimte hing vol rook van de grill beneden, de tafels plakten, alles zag er armzalig uit. De aperitiefdrankjes lieten op zich wachten en kregen we pas na meerdere keren te vragen. Het eten was ok. Voor kinderen is er weinig keuze. Ik denk niet dat we nog teruggaan.

Marijke
Avis du: inconnu

Yummie!

The food is great and super tasty! People are friendly and they cooperated to the birthday of my boyfriend with a great surprise dessert! Only downside, the smoke (of the meat grilling) irritates your eyes a litte...

Sabine
Avis du: inconnu

MEER VERWACHT

Bij het aankomen stond er nog mensen te wachten om aan tafel te kunnen. Niemand vroeg naar onze reservatie .... Uiteindelijk zei ik dan maar zelf dat we gereserveerd hadden en mochten we aan tafel, doch niemand checkte onze reservatie. Na hoofdmenu heeft het wel heel lang geduurd voordat men de lege borden etc kwam afruimen. Zelf na vraag van kaart voor dessert bleef alles staan. Pas bij het arriveren van dessert kon men niet anders. Vriendelijkheid wel goed. Ook luidruchtig dus niet aan te raden voor intiem dinnertje, eerder voor groep of feestje.

David
Avis du: inconnu

Viande assez bonne, garnitures manquant d'origi...

Viande assez bonne, garnitures manquant d'originalité. Jamais reçu le supplément de frites commandé. Déco sympa. Un peu trop d'agitation entre les serveurs et les patrons, l'ambiance s'en ressentant. Un endroit proche de la gare, pour les gens de passage...

placeholder
Sonja
Avis du: inconnu

Wij hebben hier op 29/03 lekker gegeten. Het...

Wij hebben hier op 29/03 lekker gegeten. Het is geen sterrenrestaurant, maar wel gewoon een toeristisch no-nonsens plaats. Je krijgt hier een heerlijk stuk vlees, lekker gegrild of gebakken zoals gevraagd. Een goede bediening en een eerlijke prijs voor hetgene je krijgt. Voor vleeseters in ieder geval aan te raden.

Inge
Avis du: inconnu

Ik had de pinchete mixte genomen, was niet...

Ik had de pinchete mixte genomen, was niet goed gelukt (verbrand + geen kruiden). Mijn 2 tafelgenoten hebben wel met zeer veel smaak genoten van de mixed grill en prezen de kwaliteit van het vlees. Gezellig ingerciht, vlotte bediening.

christophe van eyen
Avis du: inconnu

zeer goed resto prijs / kwaliteit. vlees is...

zeer goed resto prijs / kwaliteit. vlees is van zeer goede kwaliteit

Tous les avis de ce restaurant