Nous n'avons pas encore de photo de ce restaurant
Ajoutez une photo
placeholder
Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Ouvert 7/7
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
9.0 Basé sur 8 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
8 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Anthony
Avis du: inconnu

Een TOP-Japanner

We komen al jaren in dit restaurant, en het blijft een toplocatie. Kinway is een echte showcooker en zijn lief vrouwtje Sharon zorgt voor een perfecte bediening. Er kan totaal niets negatief opgemerkt worden (behalve dat het misschien niet zo goedkoop is).

Joeri
Avis du: inconnu

Beste Teppanyaki in Antwerpen

Eten voor je neus klaargemaakt zien worden is altijd een feest, maar zeker in Hayashi. Deze zaak is ideaal om te bezoeken met een groep. Met 8 man kan je ideaal rond een plaat zitten. Vooraan de zaak kan je ook sushi eten en gerechten waarvoor de teppanyaki niet nodig is. Een aanrader is het menu, je krijgt verschillende kleine gerechtjes na elkaar op de plaat. Je kan o.a. kiezen voor een vis- of vleesmenu. Kinwah en Sharon -de uitbaters- proberen steeds hun best te doen om het je naar je wens te maken. Dit restaurant is ideaal om vrienden of familie mee naartoe te nemen. Jammer dat ze tijdens de zomermaanden niet hetzelfde kunnen presenteren om een terras, dit is praktisch niet zo gemakkelijk. Wanneer de zomerzon stilletjesaan verdwijnt, kijken we zeker uit om terug te komen!

chris
Avis du: inconnu

hier zijn mijn vriendin en ik al verscheidene...

hier zijn mijn vriendin en ik al verscheidene keren geweest, altijd een aanrader, het eten is erg vers en gezond, tot in de puntjes verzorgd,erg gezellig van het begin van de avond tot het einde is er ambiance,dit is een toprestaurant met top kwaliteit aan eten.

Lode
Avis du: inconnu

Het is leuk om het eten bereid te zien worden...

Het is leuk om het eten bereid te zien worden zo direct aan tafel. En de kok heeft ook oog voor spectakel. Wij namen Gastronomische menu Tokyo, met alles erop en eraan. De bediening is super vriendelijk.

Virginie
Avis du: inconnu

Mijn eerste ervaring in een japans restaurant...

Mijn eerste ervaring in een japans restaurant en het was fantastisch. We hebben heel lekker gegeten, de sfeer was heel gezellig en de bediening was prima. Een echte aanrader.

Geert
Avis du: inconnu

Zeer lekkere gerechten, veel keuze en de Japans...

Zeer lekkere gerechten, veel keuze en de Japanse sfeer is zeker aanwezig. Vriendelijk personeel en schitterende koks. Het eten is van een zeer hoge kwaliteit. Het restaurant was wel degelijk volzet. Een aanrader.

Johan
Avis du: inconnu

Fantastisch restaurant. Zeer vriendelijk person...

Fantastisch restaurant. Zeer vriendelijk personeel. Héél lekker gegeten. Zoals elk japans restaurant wel prijzig maar dat neem ik er graag bij. Wij gaan zeker nog eens terug

giovanni
Avis du: inconnu

goeie sfeer lekker eten...

goeie sfeer lekker eten

Tous les avis de ce restaurant