Super lekker ontbijtje, vriendelijk personeel,...
Super lekker ontbijtje, vriendelijk personeel, artisanale producten. Echt waar voor je geld!
Heel vriendelijke bediening en uiterst lekker gegeten!
Verrassend lekkere limonade gedronken. Een aperitiefplankje genomen waar heel uiteenlopende smaken in terug te vinden waren. Ikzelf moet glutenvrij eten, dat was ook 1 van de redenen dat we hier terecht kwamen. 100% geslaagd. Als hoofdgerechtje een rijkelijke salade waar zowel fruit, groenten als verschillende soorten sla in verwerkt waren, het leek ook wel of er was een hele kipfilet in verscholen, die dan ook nog eens super lekker was gebakken. Ons zien ze hier zeker terug!!
Zeker zeer tevreden van zowel het ontbijtje als de service. Vriendelijk en behulpzame bediening. Ook zeer correct naar de corona-maatregelen toe. Een aanrader met veel oog voor gezonde en glutenvrije verwenningen. Komt zeker terug!
Super lekker, heel gezellig, heel attente, lieve zaakvoerder, top locatie midden Antwerpen
Zeer vriendelijk bediening en heel lekker ontbijt .
Zoals altijd zeer verzorgde en lekkere keuken, zeer vriendelijk en behulpzaam. We komen zeker terug
Super vriendelijke eigenares en zalige menu !