Avis pour Grieks Restaurant Philos

189 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.9
189 avis
date score
Rita
Avis du: 08/01/2020
Rita recommande ce restaurant pour: Couples

Eten lekker en vriendelijke bediening. Spijtig...

Eten lekker en vriendelijke bediening. Spijtig genoeg hebben ze niet steeds wat op de menukaart staat (die op hun website staat).

bram
Avis du: 05/01/2020
bram recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijke en vrolijke bediening, super lekke...

Vriendelijke en vrolijke bediening, super lekker eten, in een aangenaam kader. Wij zijn hier al jaren vaste klant.

liesbet
Avis du: 21/12/2019
liesbet recommande ce restaurant pour: Groupes

Lekker eten , mooi pand en zeer vriendelijke...

Lekker eten , mooi pand en zeer vriendelijke bediening . Wij gaan zeker terug

Emiel
Avis du: 16/12/2019
Emiel recommande ce restaurant pour: Groupes

Te duur voor wat we kregen....

Te duur voor wat we kregen.

Emiel
Avis du: 12/12/2019
Emiel recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Lekkere gerechten aan een correcte prijs. Boven...

Lekkere gerechten aan een correcte prijs. Bovendien is het er gezellig en een leuke bediening!

Adrian
Avis du: 07/12/2019
Adrian recommande ce restaurant pour: Couples

Super friendly stuff and great food! I'm gonna...

Super friendly stuff and great food! I'm gonna return there for sure.

Bart
Avis du: 23/11/2019
Bart recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

tot hiertoe beste griekse gerechten in Antwerpe...

tot hiertoe beste griekse gerechten in Antwerpen mooi interieur begeesterende bediening van de eigenaar

Deborah
Avis du: 13/11/2019
Deborah recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Topservice vooral van de dame die eigenlijk...

Topservice vooral van de dame die eigenlijk de boekhouding doet! Lekker eten, persoonlijke bediening waarin aandacht is voor details en er wordt veel rekening gehouden met persoonlijke wensen. Een dikke aanrader!

Debby
Avis du: 11/11/2019
Debby recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Toffe ontvangst, superlekker eten , gezellige...

Toffe ontvangst, superlekker eten , gezellige sfeer met live muziek. Echte authentieke Griekse avond voor herhaling vatbaar .

Eleni
Avis du: 11/11/2019
Eleni recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Unieke ervaring en super lekker eten. Alles...

Unieke ervaring en super lekker eten. Alles was tot in de puntjes verzorgd!

date score